Oasis jako hologramy? Noel Gallagher s tím nemá problém

20.05.2024 17:18 - Simona Knotková | foto: Creative Commons / Raph_PH / CC BY 2.0 / https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Noel Gallagher rozhodně nepatří mezi příznivce umělé inteligence. Co se ale týče jiné moderní technologie - hologramových koncertů -, výhrady nemá, ba je z ní dokonce nadšený. V podcastu Matta Morgana se rozpovídal o zážitku z vystoupení kapely ABBA, jejíž členové se show zúčastnili právě jako omlazené digitální verze sebe sama.

"Viděl jsi je? Je to naprosto neuvěřitelný. Fakt skvělý, hodinu a půl dlouhý koncert. Strašně působivý. V jednu chvíli jsem si opravdu myslel, že jsou na pódiu lidi. Hologramy vypadaly tak skutečně, jako by to byli herci. Pohybovaly se úplně realisticky. Jestli někdy budeš mít tu možnost, stojí to za to," svěřil se moderátorovi.

Dodal, že je otevřený myšlence, že by jako hologramy vystupovali i Oasis. Na námitku Morgana, zda by takové koncerty měly pro fanoušky skupiny vůbec nějaký význam, odpověděl: "Víš, kapelu už ale nikdy neuvidíte. Takže je otázka, jak moc o to stojíte."

Stáli byste o hologramové Oasis vy?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY