Sebastien si do skladby "Smutky" pozvali zpěvačku Shirley Tracanna

20.05.2024 10:30 - Spolupracovník redakce | foto: Markéta Kolínská

Třetí singl z chystaného alba "Quo Vadis" je tu. V hymnickém powermetalovém singlu Sebastien "Smutky" hostuje výrazná česko-italská zpěvačka Shirley Tracanna (Emrei's, ex-Wishmaster).

Frontman kapely Jiří Rain vysvětluje námět textu takto: "Skladba je pomyslným dialogem Člověka s Matkou Přírodou. Dnešní člověk žijící v 'betonové džungli' tráví většinu svého času ve virtuálním světě. Přesto podvědomě touží aspoň na chvíli odhodit okovy moderní civilizace, vyběhnout bosý do přírody a pocítit zapomenutou svobodu volnosti. I sama příroda člověka volá a touží po hlubším propojení se svým odrostlým dítětem, ale její hlas je zastřený hlukem městské každodennosti. Ve vzájemném smutku po tom druhém se v novém singlu na okamžik potkávají. Stráví spolu pár snových chvil a sdělí si své tajné touhy. Chápou se. Člověk se ale musí vrátit do svých 'čtyř stěn' a vztah 'dítěte' a jeho 'matky' tak zůstává zakázanou láskou."

Album "Quo Vadis", které si můžete předobjednat i v našem shopu, vyjde 28. června. Jedenáctipísňová nahrávka bude mimo jiné obsahovat duet s legendárním Láďou Křížkem - coververzi hitu kapely Olympic "Slzy tvý mámy". O mix a mastering kolekce se postaral původní producent Sebastien Roland Grapow (Masterplan, ex-Helloween).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY