"Oh No!" The Decemberist lákají emocemi nabitým singlem na novou desku

18.05.2024 12:09 - Kateřina Spacek | foto: Holly Andres

The Decemberists zveřejnili skladbu "Oh No!", již čtvrtý singl z nadcházejícího devátého studiového alba "As It Ever Was, So It Will Be Again", které vyjde 14. června.

"Oh No!" vypráví o způsobení zmatku, vyvolání chaosu. Dynamické tempo skladby ve spojení s pronikavou, pro americkou partičku typickou lyrikou, vytváří hudebně komplexní, ale zároveň emocionálně nabitý storytelling. Frontman Colin Meloy o songu říká, že novinka je ten typ písně, která z vás prostě vypadne.

Aktuální singl následuje již dříve zveřejněné songy "Burial Ground", "Joan In The Garden" a "All I Want Is You", které indie-folková formace představila po šesti letech. Všechny si je můžete poslechnout níže. Kapela jimi dává na odiv své znovuzrození, kdy do svého staro-nového zvuku věnovala veškerou svou tvůrčí energii.

Tracklist kolekce "As It Ever Was, So It Will Be Again" bude následující: Burial Ground, Oh No!, The Reapers, Long White Veil, William Fitzwilliam, Don’t Go to the Woods, The Black Maria, All I Want Is You, Born to the Morning, America Made Me, Tell Me What’s on Your Mind, Never Satisfied, Joan in the Garden.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY