Loreen touží po věčné lásce. S novinkou "Forever" pokračuje ve své singlové krasojízdě

12.05.2024 15:41 - Lukáš Boček | foto: Fource PR

Účastníci letošního ročníku Eurovize mohou děkovat bohu, že Loreen tentokrát nesoutěžila. Švédská interpretka v předvečer finále totiž uveřejnila novou skladbu, s níž by se její šance na třetí triumf šplhaly velmi vysoko.

"Forever" ohromuje všemi atributy, na které si fanoušci čtyřicetileté umělkyně už dávno zvykli: nechybí burácivý refrén (jehož podstatnou část tentokrát tvoří jediné slovo vyslané do nebeských výšin po horské dráze zpěvaččina výrazného vokálu) a éterický či snad osudový náboj elektronického podkladu. Novinka oproti předchozím dvěma skladbám (vítězné "Tattoo" a Marokem ovoněné "Is It Love?") ještě daleko více inklinuje k žánru EDM, ovšem singlu nechybí duše a svébytný výraz.

Písnička se v rámci propagace dočkala doslova nadpozemského vizualizéru a v sobotu 11. května si odbyla i svou dechberoucí premiéru během finálového večera Eurovize. Obě videa si můžete pustit níže.

České příznivce může těšit, že si Loreen budou moci brzy také sami poslechnout naživo. V únoru příštího roku vystoupí v pražském klubu Roxy, prodej lístků již probíhá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY