girl in red si do "You Need Me Now?" pozvala Sabrinu Carpenter

26.03.2024 18:37 - Honza Balušek | foto: Sony Music

girl in red rozhodně nepatří mezi ty, kdo dělají s písničkami z chystané desky tajnosti. Novinka "DOING IT AGAIN BABY" sice vyjde až 14. dubna, ale zpěvačka nám z desetipoložkové kolekce představila už třetí song. Tentokrát se singlové pozornosti dostalo duetu se Sabrinou Carpenter.

"You Need Me Now?", stejně jako dříve zveřejněné kousky ("Too Much" a titulní skladba), nijak nezvolňuje a nese se v rychlém tempu. Doprovázejí ho zefektované kytary a bicí s náznakem breakbeatu, účast její kolegyně ale přináší jedno velké minus.

Problém není v její třetí sloce a společném refrénu, ale v tom, že ji Marie uvede jako na koncertě ("You know what would be really fucking cool on this? Sabrina! Like if we could get Sabrina on this. Oh my God, like seriously!") a Sabrina její pozvání nadšeně přijme ("Oh my God, you’re so right. I’m going to sing now."). Dovedete si představit, že tuhle rádoby vtipnou vsuvku budete v písničce poslouchat pokaždé?

Až na tento malý škraloup se ale opět jedná o povedený song, který zpříjemňuje čekání na druhou studiovku girl in red. Snad se na ní ale dočkáme i nějaké pomalejší skladby. I ty totiž umí skvěle.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY