Joseph Lawrence se v klipu k "Boys Don't Cry" prochází se svým otcem po pláži

22.03.2024 20:33 - Kateřina Spacek | foto: Hywel Jenkins

Je tomu už téměř rok, co se Joseph Lawrence publiku představil deskou "Trials Of A Dream: Chapter I", ve které balancoval na hranici jazzu a trip hopu a vzešly z ní skvělé songy jako "BeGod", "Evelyn" nebo "No Good For Me".

Nyní už je jasné, že se rodák z Velké Británie v hudební branži rozhodně neztratí. S novou skladbou "Boys Don't Cry" totiž výrazně skóruje na TikToku. Nový song představil nejen tam, jeho střípky sdílel i na svém instagramovém účtu a konečně jej v celé kráse zveřejnil také na YouTube.

Dojemnou novinku doprovodil videoklipem, který režíroval sám, pouze s malou pomocí Jeremie Briveta. Joseph tentokrát do klipu zapojil i svého otce, se kterým se v něm prochází po pláži.

Ještě před zveřejněním videa se Lawrence svěřil svým fanouškům: "Toto video jsem natočil se svým otcem na pláži, kde jsem si jako dítě hrával. Je to moje první vydaná věc jako nezávislý umělec a moje zatím nejupřímnější dílo. Během několika příštích týdnů se o něj podělím a písničku zveřejním, až na ni budete všichni připraveni. Život je složitý, ale když si o tom všem povídáme, pomáhá to dávat smysl. Děkuji vám, že jste tu pro mě."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY