Kapela Like-it pokračuje v klubovém turné, čeká ji i Brno a Praha

19.03.2024 10:11 - Tisková zpráva | foto: Like-it

Pop-rocková formace Like-it vyráží na jarní část svého turné. Oblíbená třebíčská partička kolem frontmana Dominika Kříže se chystá to Třebíče, Brna a Prahy. Vstupenky jsou k mání zde.

"V minulosti jsme byli součástí větších či menších turné oblíbených českých kapel a interpretů, jako jsou třeba Chinaski. Řekli jsme si, že už je na čase udělat taky samostatné turné, které jsme rozdělili na podzimní a jarní část," vysvětluje Kříž.

Podzimní koncerty proběhly v Kopřivnici, Plzni a Telči. Nyní se kapela chystá do domovské Třebíče, kde vystoupí 22. března v klubu Roxy. Pak bude na druhý den pokračovat do Brna do Metro Music baru a koncertní šnůru zakončí 26. března v pražském Rock Café.

"Vydali jsme nové tracky, které jsme zařadili do playlistu, přichystali několik překvapení a vyladili světelnou show. Zároveň už můžu prozradit, že chystané koncerty odjedeme se supportem kluků z kapely Echo, kteří nám padli do ucha, když s námi hráli v Kopřivnici. Ostatní hosty si zatím ještě necháme pro sebe," prozradil zpěvák.

Like-it nedávno vydali nové singly "Už jsem dlouho nespal" nebo "Na paty stoupám" a aktuálně tvoří ve studiu další skladby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY