Phosphoroscent v klipu "Impossible House" cestuje napříč Státy

11.03.2024 14:51 - Kateřina Spacek | foto: Curtis Wayne Millard

Matthew Houck, který vystupuje pod pseudonymem Phosphorescent, chystá na 5. dubna u Verve album "Revelator". Jedná se o jeho první desku po sedmi letech od vydání "C'est La Vie".

Americký zpěvák z nadcházející sedmé řadovky už představil stejnojmenný singl (připomenout si ho můžete dole) a nyní přichází s druhým. Jmenuje se "Impossible House" a autora ukazuje na vrcholu svých sil. Celé roky se snažil zdokonalit vlastní zvuk a nyní nás vítá novým a vřelým tónem.

"Myslím, že je to možná nejlepší píseň, jakou jsem kdy napsal," neváhal zpěvák okomentovat svůj tvůrčí proces. I tentokrát se zamýšlí nad otázkami, na které může být těžké odpovědět: proč zdánlivě idylický život může být definován pocitem strachu?

A i tentokrát nový song doprovází videoklip. Sledujeme v něm samotného interpreta v autě, jak bloudí americkým městečkem a pokládá si životně důležité otázky.

Deska "Revelator" zahrnuje následující písně: Revelator, The World Is Ending, Fences, Impossible House, Wide as Heaven, A Moon Behind the Clouds, All the Same, A Poem on the Men’s Room Wall, To Get It Right.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY