Jennifer Lopez konečně vydává novou desku a osobní filmovou odyseu

17.02.2024 08:34 - Tisková zpráva | foto: Norman Jean Roy

Celosvětově očekávané album americké zpěvačky, herečky a osobnosti Jennifer Lopez "This Is Me…Now" vychází právě dnes. Spolu s albem vychází "This Is Me…Now: A Love Story", osobní filmová pouť životem JLo, exkluzivně na Amazon Prime Video.

Nové album vychází po deseti letech od předcházejícího a je oslavou cesty Jennifer k sebelásce a sebe přijetí. V textech se ohlíží za vrcholy i pády své dvacetileté cesty životem, láskou a osobními vztahy. S velkou upřímností a instrospekcí odhaluje americká hvězda s portorikánskými kořeny příběh růstu, odolnosti, tvrdé práce a ohromné a tvůrčí síly sebelásky.

"This Is Me…Now" je příběh Jennifer Lopez jejími vlastními slovy. S nebývalou syrovostí, zranitelností a spalující upřímností stvořila Jennifer mocnou a procítěnou ódu na svou životní pouť sebe uzdravování nehynoucí víry v pohádkové konce.

Jenny from the block, jak se také rodačka z Bronxu někdy nazývá, je průkopnicí rovněž na vizuálním poli. Spolu s albem totiž vychází na Amazon Prime Video filmové zpracování alba, které je doprovodem, ale zároveň samostatným pomníkem kreativy JLo. Jennifer je pravděpodobně první umělkyně na světě, které vydává takto propracovanou a ucelenou kolekci svého umění a prezentuje svůj životní příběh naprosto unikátním způsobem.

"This Is Me…Now" vychází na všech streamovacích platformách a v limitovaných CD a LP kolekcích včetně bohatého doprovodného fotomateriálu. Klasický vinyl vychází v oblíbené barvě Jennifer, tedy zelené. Fanoušsci JLovers si rovněž můžou objednat exkluzivní edici se speciálním přebalem přímo na oficiálním webu umělkyně.

Album nabízí bohatou paletu zvuků a emocí a ladně mísí prvky popu, R&B a hip hopu a tvoří celkově ultimativní žánrovou fúzi. Textově se pouští do vrcholů i pádů svého života, lásek a vztahů s drsnou upřímností. Na introspektivní cestě odhaluje ryzí příběh růstu, tvrdé práce a odolnosti a spásnou sílu sebeúcty. Svůj specifický vokál vplétá do uhrančivých melodií, aby servírovala hlubokomyslný hudební prožitek.

Album tvořila v letech 2022 a 2023 ve svém domě v Los Angeles a stvořila klenot, který jde daleko za hranice konvenční hudby. Na albu spolupracovala s hvězdnými producenty jako Rogét Chahayed, Angel Lopez a Jeff Gitty Gitelman. Další jména za albem čítají takové jako HitBoy, Tay Kieth, Yeti Beats, Carter Lang, Kim Kaydence Krysiuk, Jason Derulo, a Brandon Riester.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY