Vemlouvavá křehkost sama: Anson Seabra se vrací jako headliner

08.11.2023 16:43 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Po evropském turné s Deanem Lewisem a intimní sérii koncertů v malých klubech se americký hudebník Anson Seabra vrací do Evropy. Křehké hity jako "Welcome to Wonderland" nebo "Broken" tentokrát zazní 6. května 2024 v pražském klubu Rock Café. Vstupenky v ceně 490 korun budou v prodeji od 10. listopadu 2024 na webu fource.cz a v sítích GoOut a Ticketmaster. O dva dny dříve budou k dispozici pro registrované uživatele*ky Fource Friends.

Anson Seabra pochází ze středozápadu USA, hudební dráha jej zavedla do Los Angeles. Už jeden ze svých prvních hitů, skladbu "Walked Through Hell", představil i v proslulé talk show Ellen DeGeneres. Rychlý úspěch překvapil i samotného Seabru, ale jak sám říká, pro skládání písní se narodil, a tuhle příležitost si tak nemohl nechat ujít.

Kombinace pečlivě vystavěných a okamžitě chytlavých melodií s poutavými texty dává vzniknout magickému světu, kterému je snadné podlehnout. Většinu písní napsal ve svém pokojíčku, přesto už je slyšely stamiliony posluchačů. Do Prahy přiveze své právě vydané třetí album "A Heart Is a Terrible Thing to Break".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY