Z nového hitu "My dva" Lenny a Marpa stříkají hektolitry zamilovanosti a spokojenosti

04.11.2023 12:22 - Hana Bukáčková | foto: Tony Košař

Marpo je ďábel - druhá placka do roka? Proč ne... V květnu vydal EP "Don't Quit Now" a nyní? Lenny a Marpo mají od října po několika společných hitech na kontě i EP "Klenoty". Překvapili jím mnohé. Naleznete na něm novinky - není to tedy kolekce již vydaných songů typu "Kruh" či "Easy". Krom stejnojmenného kousku obsahuje další kvarteto tracků a jedním z nich je "My dva".

Po titulním songu, ve kterém si Lenka Filipová mladší vyzkoušela rap, zpívá po čase opět v češtině. Ze skladby sálá láska, krásné oboustranné vyznání. Z obou protagonistů srší zamilovanost, celková spokojenost, vyhovující vztah, ve kterém dýchají jeden pro druhého. Ti, co jim zkraje nepřáli, tak si můžou nevím co...

Interpreti si své soukromí střeží a nezásobují jím bulvární plátky. Nyní nám do něj dávají nahlédnout o něco blíže - prostřednictvím hudby. Videoklip je sestřihem vlastních záběrů z cest a je v něm vidět, jak si Lenny a Marpo užívají života a sebe navzájem. Oproti "Klenotům" je toto za mě o poznání líbivější symbióza. Je znát, že ti dva k sobě prostě patří.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY