Nomura natočila klip "Embrace the String" pohledem psychopata

30.10.2023 10:51 - Redakce | foto: Smile Music

Je tomu téměř měsíc, co kapela Nomura vykopla ven první, eponymní singl z připravovaného EP "The Silent Whisper", a aby nás nenechala vychladnout, servíruje nyní další song. Ten nese název "Embrace The String" a oproti předchozí skladbě, která byla více atmosférická, se v něm formace pohybuje v čistě djentových vodách, kde se místy objeví i čistý vokál.

O klip se opět postaral Mateo Ťažký, který se osvědčil už u "The Silent Whisper". Nyní však hudebníci vsadili na kapelovku s občasnými prostřihy do děje. Bubeník Dominik promluvil o významu druhého singlu: "Samotná skladba je psána z pohledu psychopatického jedince, který byl opovrhován ženskou společností do takové formy, že z jeho strany došlo k násilí až k sadistickým vraždám. Všechny tyto pocity a emoce jsou v klipu znázorněny právě prostřihy, které diváka dokážou vtáhnout do myšlenky samotného textu."

Celé EP, včetně tohoto singlu, kapela hraje na podzimním mini turné. Další koncertní zastávky se konají 13. listopadu v Brně, 18. listopadu v Kopřivnici a 9. prosince v Kolíně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY