Plain White T's se v chytlavém jamu "Fired Up", který se objeví na listopadové desce, probouzejí po kocovině

31.10.2023 16:26 - Kateřina Spacek | foto: Fearless Records

Plain White T's jsou zpět s novým singlem. Ten pochází z jejich nadcházejícího alba, které ponese jednoduchý titul "Plain White T's" a vyjde 17. listopadu u Fearless Records. Půjde již o devátou studiovku této americké sestavy, jež se u nás proslavila songem "Hey There Delilah".

Pilotní ochutnávkou je tříminutová skladba "Fired Up", která ukazuje, co umějí Plain White T's nejlépe. Vypulírované melodie a vtipný text jsou dokonalým povzbuzením uprostřed dne. Kdo by potřeboval kofein, když může dostat tuhle pecku?

" 'Fired Up' je taková párty," říká zpěvák Tom Higgenson. "Je to energické, líné a pohodové zároveň. Myslím, že je to možná nejlepší píseň na albu. Je o tom, jak se rozhlížet kolem sebe a chopit se dne. Totálně feel good song, ale takovým zvláštním, bizarním způsobem. Myslím, že není možné ji poslouchat bez úsměvu."

A podobně vtipný je i videoklip. V něm se nám naskytne pohled na frontmana kapely, který se pravděpodobně probouzí po kocovině a pokračuje směrem do studia. Tím ale tahle párty ještě zdaleka nekončí.

Tracklist desky "Plain White T's" je následující: Young Tonight, Would You Even, You Plus Me, Fired Up, A Little Less Alone, L-O-V-E, Someone’s Out There Waiting, Girl From Pasadena, Happy, Red Flags, Love Keeps Growing, Feeling (More Like) Myself, Spaghetti Tattoo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY