Duo XiJaro & Pitch představuje novou kompilační řadu "Chasing Dreams"

26.09.2023 11:12 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Pokud alespoň trochu sledujete taneční scénu a preferujete v rámci ní styl trance, jistě již dvojici XiJaro & Pitch znáte. Toto nizozemsko-belgické duo představilo počátkem roku singl "Chasing Dreams", nyní přichází s prvním dílem stejnojmenné kompilační řady.

XiJaro & Pitch - Chasing Dreams cover
© Black Hole Recordings
Za projektem XiJaro & Pitch stojí pánové Anthony Reyers & Xander van Dommelen a společně fungují již od roku 2014. Jejich příběh je velmi zajímavý, neb Anthony od narození trpí vzácnou nemocí, na základě které je nejen zcela slepý, ale čas od času ztrácí i většinu sluchu. Přesto se rozhodl jít za svým snem, kterým byla hudba. Spolu s kolegou Xanderem mají na svém kontě již desítky singlových hitů, jejich pravidelná DJská show Chasing Dreams je vysílána hned na několika platformách, dalším logickým krokem tak byla stejnojmenná kompilace.

Tu pánové využili samozřejmě i k tomu, aby na ni zařadili několik svých nejnovějších kousků. Kromě nich se na "Chasing Dreams Volume 1" dočkáme i exkluzivních tracků a remixů od Markuse Schulze, Ciarana McAuleyho, Driftmoona, Solarstona, Giuseppe Ottavianiho či Fishermana, které jsou spojeny do dvou DJských setů se stopáží přesahující tři a půl hodiny.

Titul je digitálně k mání již od první poloviny září, v těchto dnech je konečně ke koupi i fyzická verze ve formátu dvou disků. Pokud byste o kompilaci měli zájem, v českých obchodech budete mít bohužel smůlu. Objednat si ji můžete exkluzivně zde. A abyste nekupovali zajíce v pytli, pod článkem najdete DJský speciál věnovaný jejímu vydání a přidáváme i zajímavý dokument o Anthonym a jeho životě jakožto slepého DJe a producenta.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY