Robbie Williams konečně nachystal debutové album s projektem Lufthaus

19.09.2023 17:41 - Honza Balušek | foto: Armada Music

Robbie Williams sice v posledních měsících hlavně objížděl svět na svém velkolepém turné k pětadvaceti letům na sólové dráze (my jsme se na něj byli podívat v polském Krakově), nezapomněl ale ani nahrávat nějaké ty nové písničky. Nejedná se ovšem tentokrát o jeho sólovou tvorbu, ale o boční elektronický projekt Lufthaus.

Kapela, kterou Robbie tvoří společně s Australany Flynnem Francisem a Timem Metcalfem, vydá 6. října první desku "Visions Volume 1". Že to pro slavného zpěváka není jen tak obyčejná bokovka, ale srdcová záležitost, svědčí jeho slova: "Není to jen sbírka písní. Je to naše srdce, naše duše a naše vize toho, čím elektronická muzika může být. S Flynnem a Timem jsme se vydali na hudební cestu, o kterou se chceme podělit se světem.".

Desetiskladbová kolekce vyjde až počátkem října, už nyní však na Spotify najdete hned sedm skladeb z ní. Mezi dosud zveřejněnými kousky prozatím chybí třeba spolupráce se Sophií Ellis-Bextor nazvaná "Immortal". Aktuálním singlem je "Sunlight", který si můžete pustit níže.

Prvotina tria Lufthaus bude mít tento tracklist: Sway, Sunlight, Immortal ft. Sophie Ellis-Bextor, Alcohol, Unlovable, Ringo, Bon Vivant Redux, To The Light, Mason’s Daughter, Soul Seekers.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY