Netflix představil trailer ke čtyřdílnému dokumentu o Robbiem Williamsovi

05.09.2023 18:28 - Honza Balušek | foto: klapper.cz / musicserver.cz

Život, úspěchy a propady Robbieho Williamse by vydaly nejen na dokument, ale i na celovečerní film. Fanoušci tohoto zpěváka, který v únoru příštího roku oslaví už padesátku, se mohou těšit na obojí.

Zmíněný dokumentární seriál připravuje společnost Netflix a konečně odhalila první detaily a také krátký trailer (ten si můžete pustit níže). Čtyřdílný pořad bude mapovat celý dosavadní Robbieho život a nebude se bát pustit do jeho skutečně temných období. Dle tiskové zprávy počin přiblíží vše "od boje se závislostí k uzdravení" a "od rozchodu z Take That k jejich opětovnému setkání". Série prozatím nemá název, na obrazovkách bychom se jí měli dočkat ještě letos.

Co se týká životopisného filmu "Better Man", na němž už od roku 2021 pracuje režisér Michael Gracey, nejsou zatím žádné další novinky známé. Stále tak nevíme, zda původní informace, že slavného zpěváka ve snímku ztvární CGI opice, byla pouze vtipem, nebo se opravdu na plátně máme těšit na chlupáče. Spíše však šlo o vtípek, protože mladou Williamsovu verzi má ztvárnit herec Jonno Davies. Datum uvedení filmu do kin prozatím nebylo zveřejněno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY