My Ugly Clementine v "Circles" dovádějí na dětském hřišti

29.07.2023 15:41 - Kateřina Spacek | foto: Mala Kolumna

Vídeňské indie trio My Ugly Clementine je kapela nabitá charakterem. Formace, kterou tvoří Mira Lu Kovacs, Nastasja Roncks a Sophie Lindinger, spojuje uvědomění, že si dokonalost mohou vytvořit samy. Jak se říká - kouzlo hledej v jednoduchosti. A přesně takovou definici má i dokonalost. Takto se odvíjí tvorba i těchto ženštin, které vědí, jak dělat dobrou hudbu. Stejně vznikl i song "Circles", jenž se objeví na nadcházející desce "The Good Life". Ta vyjde už 11. srpna a "Circles" je jejím otvírákem.

Píseň, která je především o síle přátelství, je doprovozena samozřejmě i videoklipem. Ten se nese v podobném duchu jako song "Would Do It Again", který formace představila v polovině července. Tahle pikniková dokonalost se přesouvá na dětské hřiště, kde tahle rakouská sestava dovádí, a svým způsobem si tak připomíná dětství. Na začátku klipu je přítomno jedno vtipné upozornění: "Varování! Video může vyvolat závrať."

Zda se vám při sledování tohoto dětsko-vzpomínkového krátkosnímku z dílny Gersin Livia Paya udělá špatně, můžete posoudit níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY