Britney Spears a will.i.am znovu spojili síly. Singl "Mind Your Business" ale velká očekávání nesplní

24.07.2023 17:25 - Robin Sedlmaierů | foto: Sony Music

Po více než dekádě se popová legenda Britney Spears rozhodla znovu spolupracovat s will.i.amem. Jejich nový singl ale legendární nejspíš nebude.

"Během let jsem byl pro Britney fanouškem, přítelem i podporovatelem. Podporoval jsem ji jako člověk, který chodí ven a poslouchá její hudbu, jako někdo, kdo jí pomáhal v době, kdy bojovala za svou svobodu. Je úžasný člověk," říká producent a rapper o svém přátelském vztahu s kolegyní. "Když s ní občas pracuju, když jste ve studiu a děláte hudbu, je to jediné, na čem záleží. Vidím stejné světlo, radost, stejnou lásku a vášeň."

Přestože se jim podařilo vytvořit skladbu plnou energie, osobně si ji znova zřejmě nepustím. Dokážu si představit, že vyřvává z reproduktorů v nějakém klubu ve tři ráno a všichni si hudbu užívají, jinak je to ale spíše zklamání. Ať už se vám ale do stylu strefí, nebo ne, je jisté, že odráží štěstí a nadšení obou interpretů.

První spolupráce této dvojice se datuje do roku 2011, kdy vyšla píseň "Big Fat Bass", a tím to rozhodně nekončilo. will.i.am, člen skupiny Black Eyed Peas, byl výkonným producentem zpěvaččina alba "Britney Jean" z roku 2013, na kterém můžeme najít například pecku "Work Bitch".

Minulý rok se Britney spojila s Eltonem Johnem v singlu "Hold me Closer". Šlo o první počin, který zveřejnila po ukončení třináctiletého opatrovnictví. Jejím poručníkem byl tehdy její otec Jamie Spears. Tuto kauzu řešil celý svět a dala za vznik hnutí #FreeBritney.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY