Debbi s písní "Sunshine" jede na letní vlně

21.06.2023 11:18 - Hana Bukáčková | foto: Lukáš Dvořák

Rusovlasá zpěvačka Debbi se hlásí s letním songem příznačně nazvaným "Sunshine". Zajímavostí je, že za novinkou stojí Peter Graus a Marián Kachút, tedy stejná autorská a producentská dvojice, která se podílela na její první hitovce "Touch The Sun". Té skladbě se svého času nedalo vyhnout i díky tomu, že se objevila v reklamě.

Zpěvačka k této spolupráci dodává: "Vůbec nechápu, proč nám to trvalo, tak dlouho, než jsme se znovu potkali. Práce ve studiu nám šla znovu tak snadno, uvolněně a přirozeně jako poprvé před lety. Myslím, že to je na výsledku znát. Znovu vznikla veselá, současná, letní písnička."

A producent Graus doplňuje: "S Debbi jsme se znovu potkali po více než deseti letech. A nic se nezměnilo. Ona je pořád jako to slunce a pracovat s ní je radost a znovu nás to moc bavilo. Neplánovaně nám s textem pomohla Kate Korcek, zpěvačka legendární skupiny MadeToMate."

Písnička je zatím doplněná jen o lyric video s profilovou fotkou, kde to interpretce velmi sluší. Stejně tak i tento song jí velmi sedne. Působí odlehčeně, rozverně, tanečně, netlačí na pilu. Výsledek tak zní daleko lépe než zmíněná "Touch The Sun". Debbi má charismatický hlas, jen škoda, že ho nedokáže vytěžit tak jako některé její kolegyně. Oproti nim tak může znít obyčejně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY