Lost Zone se připomenou reedicí debutu s akustickými předělávkami

15.06.2023 16:44 - Honza Balušek | foto: Armin Huber

Italská trojice Lost Zone se loni v březnu vrhla do rockových vod svým debutovým albem "Resilience" a letos svým fanouškům ukáže, že má i jemnější hudební tvář. Nahrála totiž devět z původních jedenácti písniček i akusticky a 14. července je vydá na rozšířené edici desky pod názvem "Resilience - Full Circle".

Kapela si pro akustické provedení skladeb do studia pozvala nejen další hudebníky, kteří jí pomohli původní songy změkčit, ale i své kolegy. Pozvání k natáčení přijali Patrick Strobl, Tracy Morano a Jonas. První dva jmenovaní se podíleli na singlech "Burst Like Dynamite", respektive "Other Side", k nimž skupina pořídila i videoklipy, na které se můžete podívat níže.

Jak vznikla nová úprava "Other Side" se zpěvačkou Tracy Morano, popsal frontman formace Florian: "Původní verze 'Other Side' je rozhodně jednou z nejtvrdších písní, které jsme zatím napsali, ale základ je velmi emotivní. Je o tom, že jeden důležitý člověk vás znovu a znovu přivádí na 'druhou stranu'. Proto se nám líbil nápad vyzkoušet kombinaci mužského a ženského hlasu. Stačilo Tracy napsat, poslat jí demo a ona se do projektu okamžitě pustila."

Tracklist rozšířené nahrávky bude následující: Leftovers, Burst Like Dynamite, Other Side, Fall For You, Boundaries, Arrive, Animal, Broken Pieces (feat. Aaron Mayr), Last December, Blacked Out, Shallow Waters, Burst Like Dynamite (acoustic) feat. Patrick Strobl, Other Side (acoustic) feat. Tracy Merano, Leftovers (acoustic) feat. Jonas, Fall for you (acoustic), Boundaries (acoustic), Brroken Pieces (acoustic), Blacked Out (acoustic), Last December (acoustic), Animal (acoustic).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY