Emma Hewitt vydává slibované album "Ghost Of The Light"

26.05.2023 18:55 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Již v létě minulého roku se po delší pauze ohlásila australská zpěvačka Emma Hewitt. Singlem "Into My Arms" dala na vědomí, že začala pracovat na další sólové desce. Od té doby se přihlásila s dalšími třemi songy a nyní konečně fanouškům servíruje i slibovanou nahrávku.

Emma Hewitt - Ghost Of The Light
© Black Hole Recordings
Svoji druhou sólovku pojmenovala "Ghost Of The Light" a zařadila na ni třináct písní, v případě digitální verze tento počet doplňují i dva exkluzivní remixy. "Toto album jsem dělala převážně ve svém domácím studiu a připadalo mi to jako meditace. Poháněla mě zvědavost a touha podívat se do tichých zákoutí svého srdce a paměti a chvíli se těmito chodbami procházet. Ponořila jsem se do vzpomínek a díky tomu jsem pochopila, že lidé, místa a sny, které jsme znali, milovali, litovali a po kterých jsme toužili, nejsou nikdy daleko, vždy s námi cestují a jemně nám osvětlují pouť po bezesných cestách," dodává ke svému novému dílu autorka.

Kolekce samozřejmě nabízí jak výše zmiňovaný hit "Into My Arms", tak nedávné singlové ochutnávky "Warrior", "Collide" a "Raindrop", na jejichž videoklipy se můžete podívat pod článkem. Fanouškům remixů doporučujeme na YouTube trošku zapátrat, každý ze singlů zde má totiž i svou klubovou verzi. Postarali se o ně například Mark Sixma, Daxson nebo Richard Durand.

Pokud by vás songy od Emmy Hewitt zaujaly, album si digitálně či na CD můžete zakoupit exkluzivně zde. Rovněž sběratelé vinylů se mají na co těšit. Zpěvačka vydá album "Ghost Of The Light" i v limitovaném nákladu na krásném červeném vinylu, leč ten bude k mání až začátkem července. Nechcete-li o něj přijít, předobjednat si ho můžete tady.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY