Skyline otevírají novou kapitolu se zpěvačkou Nvtvlií klipem "Paralyzed"

24.04.2023 19:06 - Hana Bukáčková | foto: Lukáš Wagneter

Stálice tuzemské elektronické scény Skyline představuje první oficiální singl se zpěvačkou Natálií Míšovou aka Nvtvlií. Ta se v loňském roce stala nedílnou součástí sestavy. Nahradila tak Marku Rybin, která se po letech sezení na dvou židlích rozhodla, že nadále bude vystupovat pouze s Gaia Mesiah.

"Paralyzed" je taneční song, který má svůj osobitý charakter i poselství. "Text skladby je o tom, že je každý sám sobě pánem, a záleží na každém z nás, jak naložíme s tím, co máme. Nemůžete někoho neustále popohánět k něčemu, když vám do toho ten daný člověk hází pořád vidle. Song 'Paralyzed' je taky o tom, že je potřeba jít dopředu a nebýt zaseknutý v minulosti," vysvětluje význam novinky čerstvá posila skupiny.

Klip k písni režíroval Radim Věžník a propojil v něm hned několik scén. V jedné z nich Nvtvlie hraje videohru, v níž ovládá MC Jacoba. Ten se do natáčení zapojil na dálku z Bali, kde strávil první tři měsíce letošního roku.

V souladu s poselstvím songu tak jdou i Skyline kupředu, neotáčejí se a netěží z minulosti. S novou zpěvačkou pro mě krapet vyměkli, výsledek nemá takovou razanci a šťávu jak s Markou. Není to špatné, cítím v tom závan odkazu na sound z přelomu tisíciletí, jen je to prostě jiné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY