Youth Lagoon v černobílém videoklipu "Prizefighter" vypráví příběh dvou bratří

08.04.2023 08:32 - Kateřina Spacek | foto: Tyler T. Williams

Není to tak dlouho, co jsme informovali o tom, že Trevor Powers, který vystupuje pod pseudonymem Youth Lagoon, chystá čtvrtou řadovku "Heaven Is a Junkyard". Při té příležitosti představil rovnou i první singl z ní. Nyní přichází s druhým singlem, ten nese název "Prizefighter".

V tiskových materiálech se talentovaný muzikant svěřil, co ho k napsání skladby inspirovalo: "Před čtyřmi lety jsem začal psát song o bratrech. Vyrůstal jsem se třemi bratry, takže u nás doma to byl občas boj. Přesto ale naše bratrská láska zůstala silná. Kromě toho jsme se učili doma. Čtyři zasraní podivíni, kteří se celý den doma zbožňovali a nenáviděli a každý den hráli na dvorku baseball a házeli si kameny na hlavu a smáli se. Tahle písnička je pro mě hodně osobní, a snad i proto jsem ji tak dlouho dokončoval."

Stejně jako pilotní kousek "Idaho Alien" i ten čerstvý doplnil videoklip. Režie se opět ujal Tyler T. Williams a výsledek se nese v podobném duchu jako v předchozím případě. Zatímco ten byl jakýmsi honem na vzpomínky, čerstvý snímek je příběhem dvou bratří a jejich kamarádky, kteří v malém americkém městečku nežijí zrovna poklidný život. Melancholie klipu je podržena černobílým filtrem, který zde svůj účel splňuje dokonale.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY