Taneční kompilace "Prism" se vrací již počtvrté

10.04.2023 18:06 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Oblíbenost DJských setů nepolevuje, a tak jich i letošní rok hned několik nabídne. Aktuálně se na trh dostává již čtvrtý díl výběru "Prism", potěší především fanoušky stylů trance a techno.

Mark Sherry, Alex Di Stefano & Renegade System - Outburst presents Prism Volume 4
© Black Hole Recordings
I čtyřka kopíruje koncept, který se osvědčil již v předchozích vydáních. První disk tedy namíchal duchovní otec celé řady, skotský DJ a producent Mark Sherry, který je navíc i majitelem labelu Outburst Records, pod jehož křídly titul "Prism Volume 4" vychází. Autorem druhého setu je Ital Alex Di Stefano, o třetí se postaral irský producent Thomas Crossley, který vystupuje pod uměleckým jménem Renegade System.

Všichni tři zmiňovaní dohromady vybrali pětašedesát aktuálních novinek, mezi kterými samozřejmě nechybějí ani čerstvé skladby z jejich vlastních produkcí. Vedle nich tu pak najdeme tracky či remixy od takových jmen jako Sneijder, Bryan Kearney, Will Atkinson, The Space Brothers, Jordan Suckley, Marco V, David Forbes nebo Yves Deruyter. I tentokrát jde navíc v mnoha případech o exkluzivní kousky, které jejich autoři dali k dispozici speciálně pro účely této kompilace.

"Outburst presents Prism Volume 4" je digitálně k dispozici od posledního březnového dne, ihned po Velikonocích k němu přibyde i limitovaná edice na trojdisku. V českých obchodech s hudbou ji ale budete hledat marně, k objednání je exkluzivně pouze zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY