Nové desky 12/2023 - od Depeche Mode přes Lanu Del Rey po Fall Out Boy

28.03.2023 17:30 - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Sony Music

Hudební novinky dvanáctého týdne jsou opět nabité hvězdami. Vedle sebe se tu potkali Depeche Mode, Lana Del Rey, Fall Out Boy, Luke Combs, Katie Melua, po dlouhé odmlce Nickel Creek, jazzová Cécile McLorin Salvant, artpopová Meg Myers, Floor Jansen z Nightwish, metaloví Saxon nebo aktuálně velmi populární Babymetal.
V pátek 24. března vyšly tyto nové tituly:

Depeche Mode - Memento Mori
žánr: synth pop

Depeche Mode - Memento Mori
Asi už nikdo nečekal, že se kultovní britská synthpop-rocková kapela Depeche Mode odhodlá k vydání nové nahrávky. Opak se stal pravdou, byť k tomu přispěla až smutná událost ve formě nečekaného úmrtí spoluzakladatele a klávesisty Andyho Fletchera dne 26. května 2022. Materiál na patnácté album DM s názvem "Memento Mori" však začal paradoxně vznikat mnohem dříve. "Začali jsme na něm pracovat na začátku pandemie a jeho témata byla přímo inspirována tou dobou. Po Fletchově smrti jsme se rozhodli pokračovat, protože jsme si jisti, že to je to, co by chtěl, a to skutečně dalo projektu další úroveň významu," vysvětluje Martin Gore. V dubnu 2020 jej oslovil Richard Butler, aby společně napsali nějaké písně. Poslal tehdy texty, Gore přidal hudbu. Vše společně zhudebnili nahráli. Po poslechu daného materiálu Martin usoudil, že jsou songy příliš dobré na sólový projekt, a tak je poslal Davidu Gahanovi. "Martin mi poslal asi šest písní a Richard v několika z nich zpíval," vzpomíná zpěvák a dodává: Říkal jsem si: Co je to, sakra? Pak mi to celé Martin vysvětlil. Bylo mi jedno, kdo je napsal, ale byly to skvělé písně." Čtyři z nich pak umístili na novou desku s Butlerovým spoluautorstvím. Tucet skladeb mapuje obrovskou expanzi nálad a textur, od zlověstného začátku až po jeho závěrečné rozřešení. Depešáci na něm rozeběhli celou škálu emocí od paranoie a posedlosti ke katarzi a radosti vybalancované na hraně mezi životem a smrtí. Poslouchat můžete na YouTube, v našem shopu si můžete pořídit CD, speciální CD i dvojvinyl.


Floor Jansen - Paragon
žánr: rock

Floor Jansen - Paragon
Majitelka jednoho z nejžádanějších hlasů metalové scény Floor Jansen vydává dlouho očekávané debutové album. Vokalistka, známá dříve z kapel After Forever nebo ReVamp a nyní z Nightwish, pojmenovala svou prvotinu "Paragon". Obsahuje celkem deset kousků, které mají zaujmout populárně orientované posluchače i metalové fanoušky. Ukázku v podobě singlu "Invincible" a další klipy najdete na zpěvaččině YouTube profilu. V našem shopu si můžete koupit cédéčko i tři různé vinylové verze.


Lana Del Rey - Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd
žánr: dream pop / americana / folk

Lana Del Rey - Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd
Na délce názvu své deváté řadovky Lana Del Rey rozhodně nešetřila a dopřála jí titul "Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd" čítající více než padesát znaků. Štědrá byla ovšem i hudebně - fanoušci se mohou těšit na celkem šestnáct songů. Na nich zpěvačka spolupracovala převážně s producentskou a autorskou pěticí hudebníků, kterou tvořili Jack Antonoff, Benji, Zach Dawes, Drew Erickson a Mike Hermosa. S jejich pomocí do svého dream popu tentokrát včlenila také americanu, rock a prvky folku, trapu či gospelu. S některými žánry jí pak vypomohli další hosté jako Jon Batiste, Bleachers, Father John Misty, Tommy Genesis, SYML, Riopy, Nick Waterhouse a rapper Father. Při poslechu alba na YouTube jeho autorky můžete přemítat, zda nekoupit vinyl nebo cédéčko, obojí najdete v našem shopu.


Fall Out Boy - So Much (For) Stardust
žánr: pop punk

Fall Out Boy - So Much (For) Stardust
Po nepříliš úspěšné nahrávce "Mania" z roku 2018 se teď s jejím následovníkem "So Much (For) Stardust" vrací americká pop-punková sebranka Fall Out Boy. Osmá řadovka signalizuje hned několik návratů. Muzikanti se opět spojili s s producentem Nealem Avronem, který s nimi naposledy pracoval na úspěšné kolekci "Folie à Deux" (2008). Změnili i nahrávací společnost, ta nejzásadnější změna se však odehrála na poli komponování. K tomu frontman Patrick Stump dodává: "Technologie v dnešní době opravdu usnadnila vytváření nahrávek mnohem rychleji. Na tom není nic špatného a ta spontánnost může být vzrušující... Ale chtěli jsme se vrátit ke způsobu, jakým jsme pracovali předtím. Chtěli jsme udělat nahrávku, která by byla opravdu láskyplná a promyšlená a trpělivě vyvážená - jako by vám někdo uvařil delikátní jídlo. Nezažívám často pocity hrdosti, ale na tuhle desku jsem docela hrdý." Nahrávka tedy značí návrat ke kytarovému zvuku okořeněného svůdným popem, soulem či funkem. Pilotní singl v podobě "Love from the Other Side" je od ledna k dispozici na YouTube a nyní k němu přibyly i další ukázky z novinky. V našem shopu si desku můžete pořídit na CD i dvou vinylových verzích.


Michal Pavlíček - Faces
žánr: rock

Michal Pavlíček - Faces
"Faces" je retrospektivní a rozsáhlý výběr z tvorby kytarového mága Michala Pavlíčka. Na ploše čtyř CD se nachází to nejlepší z jeho tvorby v rozsahu období 1971-2021. Dvě z částí jsou věnované Pražskému výběru a Stromboli, zbylé dvě pak jeho sólové tvorbě - písním pro BSP, Moniku Načevu, Zuzanu Michnovou, Big Heads, Trio a cyklus Na Kloboučku. Dvaapadesát položek představuje Michala Pavlíčka coby kytaristu s nezaměnitelným rukopisem a též jako autora jak zpívaných, tak instrumentálních skladeb. Některé jsou zde v živém provedení a mnohé z nich jsou raritní - ve stávající podobě vycházejí vůbec poprvé. Ukázky jsou k dispozici na Michalově profilu na YouTube. 4CD si už nyní můžete pořídit v našem shopu, vinylová verze přijde až v červnu.


Tip týdne

Nickel Creek - Celebrants
žánr: alternativní bluegrass / folk / country

 Nickel Creek - Celebrants
Fanoušci amerického tria Nickel Creek musejí být opravdu trpěliví. Na nástupce "A Dotted Line", za nějž si Chris Thile, Sara Watkins a Sean Watkins odnesli dvě ceny Grammy, museli čekat dlouhých devět let. Čekání jim nicméně zpříjemňovaly další projekty všech členů formace. Novinku "Celebrants", pro niž stvořili celkem osmnáct songů, tvořili tentokrát ve čtveřici. Spoluautorem všech skladeb je totiž Mike Elizondo, producent, který v minulosti spolupracoval s interprety jako Dr. Dre, Eminem, Fiona Apple, Carrie Underwood, Switchfoot nebo Twenty One Pilots. Producentem alba je však opět Eric Valentine, který produkoval již dva předchůdce a s nimi třeba nahrávky od Good Charlotte, Lostprophets, Taking Back Sunday, Queens Of The Stone Age nebo Third Eye Blind. Že i tentokrát tento typický mix bluegrassu, folku, country, popu a notné dávky alternativy stojí za poslech, zjistíte na YouTube.


Babymetal - The Other One
žánr: rock / metal

Babymetal - The Other One
Tvorba japonského metalového dua Babymetal u evropského publika vždy budila pořádnou zvědavost. Se čtvrtou plnohodnotnou deskou "The Other One" tomu není jinak - mnozí posluchači ji dokonce označují za doposud nejpodařenější letošní nahrávku tohoto žánru. Smělé tvrzení? Přesvědčte se sami a mrkněte na trailer k albu, který najdete na YouTube profilu skupiny. Cédéčko a dvě různé vinylové verze koupíte v našem shopu.


Luke Combs - Gettin’ Old
žánr: country

 Luke Combs - Gettin’ Old
Minulý rok vydal americký countryový zpěvák Luke Combs desku "Growin' Up" a byl z toho jeden z nejlepších počinů roku. Vysloužil si nominace Grammy, dvě na ACM Awards a hned tři na CMA Awards. Zatímco v případě prvních dvou se mu nezadařilo, v případě CMA si odnesl dvě ceny včetně Alba roku. Nyní vydává jeho nástupce, ačkoli v případě "Gettin’ Old" bychom měli hovořit spíše o utajovaném sourozenci, protože obě nahrávky vznikaly souběžně. Rozhodně se však nejedná o nějakého neduživého bratříčka; najdete zde totiž hned osmnáct písniček, z nichž patnáct složil sám zpěvák. Zbylé tři mu dodali Eric Church, Randy Montana a poslední song je coververzí "Fast Car" od Tracy Chapman. Stejně jako v případě předchůdce je společně s Combsem produkovali Chip Matthews a Jonathan Singleton. Zda budou opět sbírat nominace na hudební ceny, zjišťujte na YouTube.


Katie Melua - Love & Money
žánr: jazz pop / intimní pop

 Katie Melua - Love & Money
Poměrně krátkou dobu - zhruba dva a půl roku od vydání alba "Album No. 8" - trvalo anglické zpěvačce s gruzínskými kořeny, než nahrála jeho nástupce s názvem "Love & Money". Desítku písniček Katie Melua opět natáčela společně s producentem Leo Abrahamsem, který vedle ní pracoval i s interprety jako Goldfrapp, Regina Spektor nebo Paolo Nutini. Co společnými silami vytvořili tentokrát, zjistíte na YouTube zpěvačky. V našem shopu si můžete koupit CD, deluxe CD i elpíčko.


Saxon - More Inspirations
žánr: heavy metal

Saxon - More Inspirations
V roce 2021 vydali Saxon desku "Inspirations", nyní se tato britská heavymetalová legenda vrací s další nahrávkou podobného ražení. Na "More Inspirations" najdete deset předělávek slavných rockových klasik, na které osazenstvo Saxon vzpomíná se zvláštní nostalgií. Ať už jde o "We've Gotta Get Out Of This Place" z dílny Animals nebo o dynamickou "From The Inside" Alice Coopera či "Detroit Rock City" od Kiss, nudit se určitě nebudete. Ukázky najdete na YouTube profilu skupiny. CD i LP najdete v našem shopu.


EP a minialba

  • Jimin - Face
    BTS už jsou tak velké globální hvězdy, že snad nikde na světě neprojde bez povšimnutí, když jeden z jejich členů vydá sólovku. Platí to pochopitelně i v případě Jimina, který se na úvod kariéry prezentuje šesticí kousků, za nimiž produkčně stojí trojice Pdogg, Ghstloop a Evan. (YouTube)
  • Jeff Goldblum And The Mildred Snitzer Orchestra - Plays Well With Others
    Známý herec a jeho orchestr v šesti písních dokáže, že skvěle zahraje i s dalšími umělci, kterými jsou například Kelly Clarkson, Matiel Brown, Rodrigo Amarante nebo Freda Payne. (YouTube)
  • Ihsahn - Fascination Street Sessions
    Norští progresivní metalisti se opět připomínající pouze ípíčkem a trojicí skladeb. V nich jim sekundovali Jonas Renkse a Øystein Heide Aadland. (YouTube)
  • Isabel LaRosa - You Fear The God That Loves You
    Americká altpopová zpěvačka po dvou letech navazuje na debutové EP pěticí songů. (YouTube)


Cécile McLorin Salvant - Mélusine
žánr: jazz / šanson

 Cécile McLorin Salvant - Mélusine
Čtyři roky stačily k tomu, aby Cécile McLorin Salvant získala tři ceny Grammy v kategorii Nejlepší vokální jazzové album. Stalo se tak v letech 2016 až 2019 a její hegemonii přerušil pouze Gregory Porter. Už jméno rodačky z Floridy prozrazuje, že její kořeny sahají také do Francie, kde dokonce od roku 2007 žije. Není tedy překvapením, že její aktuální deska "Mélusine" je převážně ve francouzštině. Čtrnáct položek v tracklistu je směsí pěti originálů a devíti písní, pocházejících až z dvanáctého století. Vedle již zmíněné francouzštiny v nich zaznějí také okcitánština, angličtina a haitská Kreyòl a stylově se dotýká také šansonu. Ověřit si to můžete na stránkách vydavatelství Nonesuch.


August Burns Red - Death Below
žánr: metalcore

August Burns Red - Death Below
Milovníky metalcoru potěší tento týden novinka od formace August Burns Red. Americký kvintet svěřil její produkci do rukou Carsona Slovaka a Granta McFarlanda. Ve čtyřech z dvanácti skladeb uslyšíte i hostující umělce - třeba Jesseho Leache v "Ancestry",Jasona Richardsona v "Tightrope", J.T. Caveyho v "The Abyss" nebo Spencera Chamberlaina ve finální "Reckoning". Jednu z uvedených písní najdete k poslechu i na YouTube profilu vydavatelství SharpTone Records. Co na ni říkáte? Podělte se s námi o svůj názor v komentářích pod článkem. A pokud byste chtěli CD nebo LP, pořídíte je v našem shopu.


Lukáš Vondráček - Sergej Rachmaninov: Klavírní koncerty (komplet), Rapsodie na Paganiniho téma (Supraphon)
žánr: vážná hudba

Lukáš Vondráček - Sergej Rachmaninov: Klavírní koncerty (komplet), Rapsodie na Paganiniho téma
Lukáš Vondráček a Sergej Rachmaninov, to je celoživotní spojení. Poprvé se tak stalo již v patnácti letech prvního jmenovaného, při pozvání od Vladimíra Ashkenazyho a České filharmonie. Druhé přišlo o rok později na americkém turné a znovu se k němu Vondráček vrátil v devětadvaceti letech, když s ním triumfoval v Bruselu v Soutěži královny Alžběty pod taktovkou Marin Alsop. Tento komplet vznikl během covidové pandemie, která vyčistila jinak beznadějně zaplněný diář sólisty a poskytla mu klidný čas pro natáčení. Ve studiu mu za zády stál Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK pod taktovkou Tomáše Braunera. Více informací a především ukázky z alba naleznete na stránkách vydavatelství Supraphon.


Meg Myers - Tzia
žánr: art pop / alternativní pop

 Meg Myers - Tzia
Americká zpěvačka Meg Myers se vrací po dlouhých pěti letech od své druhé řadovky "Take Me To The Disco", respektive po třech letech, protože na ni navázala před třemi roky dvojicí ípíček. Delší čekání vynahrazuje svým fanouškům kolekcí "TZIA". Na té prakticky opustila odkazy na disco a do svého popu více vpustila alternativu a rock. Možná i proto produkci svěřila zcela novým spolupracovníkům, kterými jsou Andy D. Park (Noah Cyrus, Death Cab For Cutie a Deftones) a polovina novozélandského dua The Naked And Famous Thom Powers. Mezi patnácti songy najdete i jednu předělávku v podobě "Numb" Linkin Park a také několik hostů, kterými jsou Luna Shadows, Carmen Vandeberg a Nicole Perretti. Výsledek uslyšíte na YouTube hudebnice.


Výroční edice

  • Pink Floyd - Dark Side Of The Moon / 50th Anniversary 1974 / Deluxe Box Set
    Pink Floyd - Dark Side Of The Moon / 50th Anniversary 1974/ Deluxe Box Set
    Když oslavy, tak se vší parádou. Padesáté výročí od vydání slavného alba "The Dark Side Of The Moon", na kterém si dali Pink Floyd záležet. Do luxusního balíku přibalili na rozdíl do "Immersion boxu" spoustu nového materiálu. A co za své naspořené penízky dostanete? Nově remasterovanou původní nahrávku jak na CD, tak v gatefold vinylové verzi. Dále na dvou Blu-ray a DVD zbrusu nový Dolby Atmos Mix spolu s původním 5.1 a stereo ve vysokém rozlišení. Živé, nově remasterované provedení alba "Live at Wembley Empire Pool" (z listopadu 1974) na vinylu. (Ten je možné pořídit i samostatně.) Dále dvě repliky sedmipalcových singlů "Money"/"Any Color You Like" a "Us And Them"/"Time". A konečně je tu i 160stránková kniha od fotografky Jill Furmanovsky. Detaily naleznete na YouTube, pořídit si nahrávku můžete v našem shopu.


  • Elton John - Honky Château / 50th Anniversary
    Elton John - Honky Château / 50th Anniversary
    Opožděné padesátiny alba z roku 1972 "Honky Château" slaví i Elton John. Připravil jeho rozšířené vydání (obsahuje mimo jiné hity "Rocket Man", "Honky Cat" či "Mona Lisas and Mad Hatters", která autora katapultovala mezi elitu. K dispozici jsou dva formáty: 2CD nebo 2LP. CD nabízí nabízí původní desku, nově vytvořený výběr úryvků z původních session pásek, jež se nedostaly do finálního tracklistu, a osm živých nahrávek z Royal Festival Hall z roku 1972, kde se skladby dočkaly svého živého debutu, jen pár dní po natáčení v Château. Dále zde najdete 40stránkovou brožuru s esejí a rozhovory zúčastněných osob. Živé vystoupení na vinylu chybí, obsahuje však proti CD rozšířenou sbírku původních demoverzí. Více naleznete u samotného Eltona, tedy na jeho YouTube.


  • Rush - Signals / 40th Anniversary
    Rush - Signals / 40th Anniversary
    Hlouběji do kapsy si budou muset sáhnout i zájemci o výroční kolekci alba "Signals" (1982) kanadských Rush. Ti, jak už je u nich zvykem, své reedice balí do výpravných boxů. A co si tentokráte pro své příznivce připravili? Prvním ze dvou formátů je samostatný vinylový picture disk s přepracovanou předlohou přebalu Hugha Symea, druhým je sedmidiskový super luxusní box set. Obě vydání jsou založena na remasteru z roku 2015. Krabice je konceptuálně tradičně zaměřena na vizualizaci. Krom CD obsahuje na poloviční rychlosti masterovaný černý vinyl a čtyři sedmipalcové singly s přepracovaným artworkem, Blu-ray Audio disk s Dolby Atmos a 5.1 surround mixy od Richarda Chyckiho plus 48/24 stereo remaster s novými animovanými vizualizéry pro každou píseň. Navíc dvě bonusová hudební videa ke skladbám "Subdivisions" a "Countdown", včetně 40stránkové knihy v pevné vazbě s ilustracemi a nevydanými fotografiemi ze "Signals Tour". Pro detaily klikněte na odkaz na YouTube kapely.


V krátkosti

  • Owl City - Coco Moon
    Americký elektronický muzikant se vrací se svou sedmou studiovkou. V jedenácti nových skladbách přináší posluchači oblíbený mix indietroniky a synthpopu. (YouTube)

  • 6LACK - Since I Have A Lover
    Za své první dvě řadovky si americký rapper odnesl tři nominace na Grammy a možná proto se rozhodl, že přípravě té třetí věnuje delší čas. Nahrávání trvalo pět let a výsledkem je devatenáct tracků, kde ho doplnili pouze dva hosté - Don Toliver a Quin. Lídrem producentského týmu byl Fwdslxsh. (YouTube)

  • Carly Pearce - 29: Written In Stone (Live From Music City)
    Americká countryová zpěvačka se rozhodla, že svým fanouškům nabídne živou verzi předloňského, cenami ověnčeného alba. Na pódiu ji doplnili také Lee Brice, Ashley McBryde, The Isaacs, Matthew West a Jenee Fleenor. (YouTube)

  • Matt Corby - Everything’s Fine
    Australský písničkář, mixující alternativu, indie rock, folk, pop a blue-eyed-soul, nevydává desky příliš často. Za posledních sedm let je toto teprve třetí a fanoušci se na ní dočkají jedenácti skladeb. (bandcamp)

  • Ana Mena - Bellodrama
    Po pěti letech se vrací s druhou studiovkou také španělská popová zpěvačka. Připravila pro ni čtrnáct písniček. Pětici hostů tvoří Belinda, Ir Sais, Rocco Hunt, Dejota2021 a Natalia Lacunza. (YouTube)

  • Benny Sings - Young Hearts
    Holandský popový hudebník navazuje na dva roky staré album desítkou novinek. (bandcamp)

  • Freddie & The Scenarios - Answer Machine
    Na debutu rockového projektu, za nímž stojí Freddie Cowan z The Vaccines, se podíleli také Diego Herrera a Hotei. (bandcamp)

  • Darren Jessee - Central Bridge
    Již nějaký čas působí někdejší člen Ben Folds Five a doprovodných formací Sharon Van Etten a Hiss Golden Messenger na sólové dráze. Aktuální novinka je jeho třetí sólovkou. (bandcamp).

  • Wilder Woods - Fever / Sky
    Jsou to již čtyři roky, co Bear Rinehart z Needtobreathe rozjel svůj sólový projekt a nyní jsme se konečně dočkali druhé studiovky. (bandcamp)

  • Kele - The Flames Pt. 2
    Frontman Bloc Party pokračuje v sólové kariéře svou šestou řadovkou. (YouTube)

  • Lankum - False Lankum
    Irští progresivní folkaři se vracejí po čtyřech letech s novou deskou. (bandcamp)

  • The Natural Lines - The Natural Lines
    Matt Pond a Chris Hansen vloni ukončili tvorbu pod jménem Matt Pond PA a pokračují pod novým názvem. (bandcamp)

  • Purling Hiss - Drag On Girard
    Jednočlenná kytarová armáda multiinstrumentalisty Mikea Polizzeho z Filadelfie představuje čtvrtou řadovku, která otočí všechny knoflíky a uvede vás do stavu zkreslené blaženosti. (YouTube)

  • Ottto - Life Is A Game
    Trio z Los Angeles, ve kterém hrají Triko Chavez (bicí), Bryan Noah Ferretti (zpěv/kytara) a syn slavného Roberta Tye Trujillo (baskytara), vydává své plnohodnotné debutové album. (YouTube)

  • The Bouncing Souls - Ten Stories High
    Po sedmi letech se hlásí o slovo punkoví veteráni z New Jersey. Album produkoval Will Yip a obsahuje singly "Ten Stories High" a "Higher Ground". (YouTube)

  • Acid King - Beyond Vision
    Pátá nahrávka heavyrockové bandy ze San Francisca. (YouTube)

  • Keep Of Kalessin - Katharsis
    Extrémní metalová sebranka ze severu a její sedmá studiovka. (YouTube)

  • Liturgy - 93696
    Šestá řadovka experimentální metalové kapely z New Yorku. (YouTube)

  • Jenny Conlee - Tides: Pieces For Accordion And Piano
    Pianistka a akordeonistka skupiny The Decemberists#The-Decemberists## to zkouší sólově. (YouTube)

  • Subway To Sally - Himmelfahrt
    Čtrnáctá studiovka německé folkrockové formace. (YouTube)

  • Caroline Rose - The Art Of Forgetting
    Písničkářka z New Yorku se připomíná svou pátou řadovkou. (YouTube)

  • The HIRS Collective - We're Still Here
    Novinka americké punkové skvadry s celou řadou hostujících umělců. (YouTube)


    Dále vychází

    Alé Araya - In Visions
    Arooj Aftab, Vijay Iyer, Shahzad Ismaily - Love In Exile
    Ben Sloan - Muted Colors
    Cate Blanchett, Sophie Kauer - Mahler / Gudnadottir / Elgar: Tár
    Debby Friday - Good Luck
    Electric Callboy - Tekkno / Tour Edition
    Field Guide - Field Guide (Tape Redux)
    Grand Royale - Welcome To Grime Town
    Hanging Garden - Garden
    Kate Davis - Fish Bowl
    Lucinda Chua - Yian
    Marianas Rest - Auer
    Michael Medrano - Lovesexdrugs
    Morass Of Molasses - End All We Know
    N Nao - L'eau et les rêves
    Ne Obliviscaris - Exul
    Nitin Sawhney - What's Love Got To Do With It? (soundtrack)
    No Cosmos - You Iii Everything Else
    Noble Rot (Alex Edkins Of Metz And Graham Walsh Of Holy Fuck) - Heavenly Bodies, Repetition, Control
    Ov Sulfur - Burden Ov Faith
    Peter Schilling - Coming Home / 40 Years Of Major Tom
    Peter Schilling - Coming Home / 40 Years Of Major Tom / Deluxe
    Pitou - Big Tear
    Sharon Van Etten - Tramp (10th Anniversary Edition)
    Shores Of Null - The Loss Of Beauty
    The Cinematic Orchestra - Every Day (20th Anniversary Edition)
    The Kinks - Journey Part 1
    The Reds, Pinks & Purples - The Town That Cursed Your Name
    Whitney Houston - I Go To The Rock: The Gospel Music Of Whitney Houston
    Willie J Healey - Bunny
    Yoshimio (Ooioo / Boredoms) - To The Forest To Live A Truer Life
    Yours Are The Only Ears - We Know The Sky
    Zack Rosen - Syzygy

    Vychází na vinylu:
    Arooj Aftab, Vijay Iyer, Shahzad Ismaily - Love In Exile
    August Burns Red - Death Below
    Babymetal - Other One
    Bella Poarch - Dolls (EP)
    Cécile Mclorin Salvant - Mélusine
    Celtic Frost - Into The Pandemonium
    David Arnold - Casino Royale
    Depeche Mode - Memento Mori
    Discreation - Iron Times
    Electric Callboy - Tekkno / Tour Edition
    Ellie Goulding - Higher Than Heaven
    Elton John - Honky Château / 50th Anniversary
    Elvis Presley - Elvis Live 1972
    Eric Clapton - The Lady In The Balcony: Lockdown Sessions
    Fishbone - Truth And Soul
    Floor Jansen - Parago
    Freddie Gibbs - $oul $old $eparately (Vinyl Release)
    Hanging Garden - Garden
    Chet Baker Trio - Mr. B
    Imperial Triumphant - Alphaville
    James Horner - Titanic / 25th Anniversary
    Jeff Goldblum - Plays Well With Others
    Katie Melua - Love & Money
    Keep Of Kalessin - Katharsis
    Lana Del Rey - Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd
    Luke Combs - Gettin' Old
    Marianas Rest - Auer
    Ne Obliviscaris - Exul
    Ov Sulfur - Burden Ov Faith
    Pink Floyd - Dark Side Of The Moon / Live At Wembley 1974
    Poletíme? - Jednoduché písničky o složitém životě
    Realm - Endless War
    Rush - Signals / 40th Anniversary
    Saxon - More Inspirations
    Shabaka - Afrikan Culture
    Subway To Sally - Himmelfahrt
    Suotana - Ounas I
    Symarip - Skinhead Moonstomp
    The Kinks - Journey Part 1
    The Police - Greatest Hits
    The Slackers - The Question
    Wage War - Stripped Sessions

    EP:
    Ayloss - 11 Days
    Billy Raffoul - I Wish You Were Here
    Carla Wehbe - Jupiter And Mars
    Exploring Birdsong - Dancing In The Face Of Danger
    Heartworms - A Comforting Notion
    Jakojako - Verve
    Kid Moxie & Nina - Lust
    Kofi - Just To Piss You Off
    Milku - You Make Me Feel Beautiful
    Paul Weber - Von All Dem Nichts Gewusst
    Softcult - See You In The Dark
    Yaya Bey - Exodus The North Star

    Reedice:
    Nancy Sinatra, Lee Hazlewood - Nancy & Lee Again
    The Velvet Underground - Loaded (Fully Re-Loaded Edition)


  • DOPORUČENÉ ČLÁNKY

    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY