Superskupina Hollywood Vampires vzpomíná v klipu k "You Can't Put Your Arms Around A Memory" na staré dobré časy na pódiu

06.03.2023 11:24 - Jiří V. Matýsek | foto: earMUSIC

Superskupina Hollywood Vampires, jejíž jádro tvoří Alice Cooper, Johnny Depp a Joe Perry z Aerosmith, v létě vyráží na turné. Zastaví se i ve Slavkově u Brna, předtím o sobě ale dává vědět videem k písni "You Can't Put Your Arms Around A Memory" ze své druhé studiovky "Rise". Skladbu původně napsal a natočil Johnny Thunders, mimo jiné vokalista pankáčů New York Dolls, a na zmíněném albu ji zpívá Joe Perry.

Song ve středním tempu a v klasicky přímočarém rockovém duchu doprovází černobílý klip sestříhaný ze záběrů z předchozích koncertů hvězdné formace. Jsou tu scény z jeviště i pohledy do zákulisí a celkový dojem je silně nostalgický. Snímek zdůrazňuje přátelství a pohodičku mezi muzikanty, ale také nadšení pod pódiem. Výsledek sází na jednoduché prostředky, vlastně tu není nic z toho, což už bychom neviděli nebo neslyšeli. Přesto dovede zabrnkat na ty správné struny a jako lákadlo na šňůru - protože v zásadě ničím jiným není - funguje dobře.

Pro pořádek připomeňme, že koncert Hollywood Vampires se v zámecké zahradě ve Slavkově u Brna uskuteční 16. července a jako speciální hosté vystoupí Wanastowi Vjecy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY