Nescafé Cosmic Trip se blíží

10.07.2003 20:02 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Nescafé Cosmic Trip
© facebook interpreta
Sedmý ročník festivalu Nescafé Cosmic Trip začne doslova za pár dní (18. a 19. července), a proto bychom vás rádi seznámili s nejnovějšími aktualitami, spojenými s přípravou a samotným průběhem této dvoudenní akce.

Všichni avizovaní učinkující potvrdili svoji účast a pořadatelům se navíc povedlo vylepšit line up obou hlavních pódií o dvě zvučná zahraniční jména. Seznam hvězd, ve kterém figurují například James Ruskin, The Advent, Bad Company, 65D Mavericks, Lee, Max Duley, Teebee či Richard Polson obohatí ještě švédské techno trio Headroom DJs a majitel drumandbassového labelu Hospital Tony Colman aka London Elektricity. Jasno je i v lineupu ostatních pódií. Odpočinkový Durex Love Zone ozdobí vedle téměř kompletní české downtempové špičky nezvykle i DJ Orbith se svým elektrochilloutovým setem. Role headlinerů Global Connection Stage se ujmou mexičtí Pablo's Magik Carpet a domácí formace Stephunk T. O videoprojekce na všech hlavních pódiích se postará Phase a na Global Connection Stage bude vizuální stránka pod taktovkou Loox. V Durex Love Zone Vás čekají erotické performance, v Global Connection budou lákat ochutnávky exotických jídel nebo různé workshopy a v Xmag stanu si můžete zahrát počítačové hry Gameboy.

Areál bude zpřístupněn denně od 19.00 do 08.00 hodin. Mimo tento čas je v provozu občerstvovací centrum vně areálu. Více najdete na www.cosmictrip.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY