Halsey ve videoklipu k nové verzi písně "Die 4 Me" tančí nahá

02.03.2023 16:27 - Kateřina Spacek | foto: Capitol Records

Halsey před pár dny vydala skladbu "Die 4 Me". Jde o jakousi úpravu songu "Die For Me" od Post Malonea, na kterém hostoval i rapper Future. Zpěvačka však nyní píseň obohatila o svůj vlastní nádech.

Nová druhá sloka "Die 4 Me" obsahuje text, který rodačka z města Edison v americkém New Jersey na Twitteru zveřejnila už v roce 2019, tedy šest měsíců předtím, než vyšel singl od Post Malonea.

"V mé fanouškovské základně je už dlouho známo, že existuje demo 'Die For Me', na kterém jsem jen já. Celé léto jsem na turné zpívala svou sloku, a protože si ji tolik lidí vyžádalo, rozhodla jsem se vydat svou plnou verzi jako 'Die 4 Me'," nechala se slyšet Halsey a zároveň poděkovala všem interpretům, kteří se na skladbě podíleli.

Na svém YouTube kanálu také zveřejnila doprovodné video. Režíroval jej Griffin DiStefano a stvořil modro-červený snímek, v němž muzikantka tančí zcela nahá kdesi za zamlženým sklem. Nejedná se ale o žádnou obscénnost nýbrž o vkusný, vizuálně podařený kousek. O výsledku se můžete přesvědčit níže. Dole si pak můžete připomenout onu Post Maloneovu verzi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY