Nejkřehčí písně na dosah ruky: Anson Seabra vystoupí v klubu Chapeau Rouge

22.02.2023 16:11 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Po úspěšném evropském turné s Deanem Lewisem se Anson Seabra vrací do Prahy. Minule hrál před vyprodaným Roxy, tentokrát se americký zpěvák a skladatel fanouškům představí v intimní atmosféře klubu Chapeau Rouge. Už 30. dubna tak v hlavním městě znovu zaznějí křehké hity s desítkami milionů streamů jako "Welcome to Wonderland" nebo "Broken".

Vstupenky (390 Kč) budou v prodeji od 24. února na fource.cz a v sítích GoOut a Ticketmaster.

Pochází z Kansasu, hudební kariéra ho ale zavedla do Los Angeles. V roce 2018 Anson Seabra zabodoval dojemnou skladbou "Walked Through Hell", kterou představil i v proslulé talk show Ellen DeGeneres. Raketový úspěch skladby překvapil i samotného autora, který se rozhodl odejít z práce a věnovat naplno hudební kariéře.

Svůj debut "Songs I Wrote in My Bedroom" vydal v roce 2020. Na první turné vyjel o dva roky později, kromě starších písní na něm představil i své druhé album "Feeling for My Life". Díky desce se mu podařilo na Spotify překročit imponující metu miliardy přehrání. Anson Seabra ale rozhodně nezpomaluje, jeho poslední song "Peter Pan Was Right" překročil hranici milionu streamů za jediný den. Letos na jaře tak budeme mít poslední šanci vidět tuhle stále zářivější hvězdu v malém klubu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY