Beyoncé v novém remixu hitu "Cuff It" zpomaluje. Může za to virální mash-up z TikToku

13.02.2023 08:29 - Jana Kloučková | foto: Columbia Records

Minulý týden Beyoncé dosáhla rekordu v počtu získaných cen Grammy - zlatých gramofonků má na svém kontě již 32. Nejprestižnější ocenění za album roku sice opět nezískala, ale nic nebrání tomu, aby svou aktuální desku "Renaissance" propagovala dál. Lechtivý hit "Cuff It" se tak dočkal nového remixu.

Novinka nese titul "Cuff It (Wetter Remix)", přebírá vokály z původního songu a spojuje je s instrumentálními prvky 14 let starého hitu "Wetter" od rappera jménem Twista. Původní track americké zpěvačky působí optimisticky a je na něm znát silný vliv funku a disca, v remixu se však zásadně mění tempo - skladba zpomaluje a odhaluje spíše vlivy r'n'b kolem roku 2000.

Inspirací pro novou úpravu se stal DJ Esentrick, a to poté, co v loňském v říjnu vytvořil mash-up songů "Cuff It" a právě "Wetter". Nahrávka se rychle stala hitem aplikace TikTok i mnoha klubů. Honey Bey proto nezbývalo nic jiného, než z ní udělat oficiální píseň. Singl nabízí společně s remixem ještě a cappella a instrumentální verzi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY