Inhaler lákají na novinku "Cuts & Bruises" i coververzí hitu od Miley Cyrus

03.02.2023 18:42 - Honza Balušek | foto: Universal Music

Dublinští Inhaler za sebou mají sice pouze debutovou desku "It Won’t Always Be Like This", ale stihli si už zahrát na mnoha malých i velkých pódiích, a to i u nás. V Česku se poprvé představili v Lucerna Music Baru, poté dostali do varu ostravské publikum na Colours Of Ostrava a pak i to pražské jako předskokani Arctic Monkeys. A tak se na jejich druhou řadovku určitě těší i spousta českých příznivců.

Inhaler - Cuts & Bruises
© Universal Music
Kapela, v níž zpívá a hraje na kytaru syn Bona z U2 Elijah Hewson, své druhé album pojmenovala "Cuts & Bruises" a do světa ho vyšle 17. února. Muzikanti z jedenáctiskladbové kolekce představili už tři singly ("These Are The Days", "Love Will Get You There" a "If You're Gonna Break My Heart") a coby povinnou coververzi v pořadu Live Lounge na britském Radiu 1 zahráli předělávku aktuálního hitu "Flowers" od Miley Cyrus. Tu, stejně jako nejnovější singl, si můžete poslechnout níže. Pokud vás hudba formace naladila a chtěli byste novou desku vlastnit na CD či vinylu, zamiřte do našeho shopu.

Tracklist druhé řadovky od Inhaler bude následující: Just To Keep You Satisfied, Love Will Get You There, So Far, So Good, These Are The Days, If You’re Gonna Break My Heart, Perfect Storm, Dublin In Ecstasy, When I Have Her On My Mind, Valentine, The Things I Do, Now You Got Me.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY