Calin a Viktor Sheen vydali společné album "Roadtrip" a troufají si na O2 arenu

03.02.2023 11:25 - Honza Balušek | foto: Bestsport

Calin a Viktor Sheen patří dlouhodobě mezi nejposlouchanější české interprety na Spotify, měsíčně mají neuvěřitelných 1,2 milionu posluchačů, a tak se rozhodli spojit své síly i pro společnou desku. Novinka nese název "Roadtrip" a zčistajasna vyšla v pátek 3. února v doprovodu videoklipu k písničce "Dívej". Na vizuál plný černých aut se můžete podívat níže.

Dvojice si pro své příznivce přichystala i velkolepý křest nahrávky, na ten si ale budou muset nějaký ten měsíc počkat. Duo rapperů a zpěváků si totiž zabukovalo největší halu v zemi, pražskou O2 arenu, kterou chce svými fanoušky zaplnit 12. října. Vedle skladeb ze společného alba muzikanti slibují i své sólové hity a také "jedinečný stage design, jaký se u žádné tuzemské show dosud neobjevil".

Vstupenky budou dostupné v oficiálních prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal od 5. února 2023 od 18:00. Tracklist společné desky Calina a Viktora Sheena je následující: Benz, Dívej, Berlín, Double Time, Kudlu, Plán B, Safír, Cikády, Soundtrack, Limonáda, Southside, Luna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY