Film o Michaelu Jacksonovi se bude jmenovat "Michael". Krále popu ztvární jeho synovec

02.02.2023 18:47 - Jana Kloučková | foto: Legacy Recordings

Snímky o hudebních osobnostech zažívají v posledních letech boom. Po filmech "Bohemian Rhapsody", "I Wanna Dance With Somebody", "Elvis" a dalších přichází na řadu počin vyprávějící příběh krále popu.

Dlouho očekávaného projektu o Michaelu Jacksonovi se ujme režisér Antoine Fuqua, známý díky trhákům "Training Day" či "Equalizer" s Denzelem Washingtonem. Tvůrci přislíbili, že se nebudou vyhýbat žádnému tématu. Filmová událost "Michael" zatím nemá stanovené datum premiéry.

Velkým překvapením se stalo obsazení. Hlavní roli ztvární zpěvákův synovec Jaafar Jackson, syn Michaelova bratra Jermaina. Šestadvacetiletý umělec zpívá od svých dvanácti let, v roce 2019 vydal svůj první singl "Got Me Singing" (ten si můžete poslechnout pod článkem).

Budoucí protagonista sdílel na Twitteru fotografii, na níž lze vidět, jak nacvičuje Jacksonovu charakteristickou choreografii a má na hlavě jeho klobouk fedora. "Je mi ctí, že mohu oživit příběh svého strýce Michaela. Všem fanouškům po celém světě vzkazuji, že se brzy uvidíme," dodal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY