A-ha vydávají debutové album na šesti vinylech. Tracklist doplňují desítky remixů a bonusů

24.02.2023 13:28 - Jaromír Koc | foto: Gøran Aamodt

Norské trio A-ha vydalo za dobu svého fungování celkem jedenáct studiových alb, ale žádné z nich nebylo komerčně tak úspěšné jako právě prvotina "Hunting High And Low". A právě tu kapela dnes (24. února) vydává v rozšířené reedici na celkem šesti vinylech.

A-ha - Hunting High And Low
© Warner Bros
Kolekce vyšla poprvé koncem října roku 1985 a přinesla dnes již legendární hity "Take On Me", "The Sun Always Shines On T.V." nebo titulní "Hunting High And Low". Od té doby ji připomnělo hned několik reedic na vinylu, ale až nyní si příznivci černých desek mohou dopřát nejen základní tracklist, ale i desítky demo nahrávek a alternativních verzí.

Právě vydaný komplet 6LP kopíruje dnes již vyprodanou 4CD verzi, kterou skupina nabídla v roce 2019. Skalní fanoušky tak jistě potěší, že si nyní mohou na vinylu poprvé dopřát v remasterované podobě snad kompletní materiál, který vznikl v době natáčení alba a později při vydání jednotlivých singlů. Nechybějí tak ani různé remixy, extended verze nebo rádiové edity určené pro evropský či zaoceánský éter a kluby.

I když je počet kusů tohoto boxu omezený, dostane se díky distribuci Warner Music i do České republiky. Vyhlížet ho můžete například i v našem shopu, kde si zatím můžete pořídit v různých formátech poslední desku kapely "True North".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY