Kontrafakt slibuje největší show v historii O2 areny

16.12.2022 11:11 - Tisková zpráva | foto: Tranzistor label

Legendární hiphopová skupina Kontrafakt rozjíždí novou éru. Trio Ego, Rytmus, Anys připravilo největší hudební show, jakou kdy pražská O2 arena viděla, a slibuje neopakovatelný hudební a vizuální zážitek, který bude nejen pro fanoušky tohoto žánru. Po delší odmlce totiž přichystali show nebývalých rozměrů s rozpočtem pohybujícím se v osmiciferných číslech.

Scéna nevídaných rozměrů zasahující do poloviny haly a až k samotnému stropu - na hraně rozměrových možností O2 areny. LED stěna o velikosti osmipatrového paneláku. Mnohatunové objekty o velikosti rodinných domů pohybující se nad diváky. Množství pyrotechniky, které v pražské O2 areně ještě nebylo. Sofistikované technologie, jaké nejsou na koncertech běžně k vidění. To vše chystá Kontrafakt ve spolupráci s Mafia Records na své obří show, která se uskuteční 23. září 2023 v pražské O2 areně.

Monumentální scénu připravuje jeden z dvaceti nejuznávanějších světových designérů Martin Hruška, který je proslulý gigantickými scénami a je vždy garancí dechberoucího zážitku. V Česku jeho díla mohou diváci znát například ze show Leoše Mareše nebo Queen Relived.

"Je mi ctí spolupracovat na tak velkorysém projektu a s tak skvělými muzikanty. Skláním se před odvahou producentů z Mafia Records Tomášem a Davidem Snášelovými i Rytmusem, Egem a Anysem, kteří se rozhodli investovat obrovskou částku na postavení show, která svým rozsahem nemá v Česku ani na Slovensku obdoby. Z mého pohledu je to zatím největší a nejdražší show, kterou jsem pro Českou republiku navrhoval. Jsem přesvědčený, že lidi, kteří nebudou na této show, budou později velmi litovat," popisuje své veledílo Hruška.

"Stovky tun vybavení svezené z půlky Evropy a mezinárodní team z pěti zemí. To vše a mnohem víc jsme se rozhodli připravit, abychom vám dali velký zážitek, který si odnesete a zůstane navždy ve vás. Jestli byste měli někdy zbystřit, tak právě teď. Teď, tady a nikdy jindy," vzkazují fanouškům Kontrafakt.

Kontrafakt je kultovní hiphopové uskupení, které vzniklo v roce 2001 na Slovensku. Jeho členy jsou Rytmus (Patrik Vrbovský), Ego (Michal Straka) a DJ Anys (Ondrej Beňačka). Mají za sebou stovky odehraných koncertů po celém světě a celkem pět řadových alb. Po několikaleté koncertní odmlce se tato legendární trojice vrací, aby uspořádala největší hudební show v dějinách pražské O2 areny. Vstupenky jsou již v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY