Podívejte se na videoklip nové kapely člena Prodigy

30.06.2003 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Flint
© facebook interpreta
Na novou desku britských Prodigy, která má už několik let pracovní název "Always Outnumbered, Never Outgunned", čekají fandové už tak dlouho, že možná ani nevěří, že v dohledné době vyjde. A možná tomu nevěří ani ostatní členové kapely okolo šéfa Liama Howletta.

Keith Flint si tak ve volném čase založil novou skupinu, kterou pojmenoval po sobě - Flint. Se spoluhráči si až tak velkou hlavu nedělal, kromě něj kapelu tvoří dva koncertní hudebníci Prodigy Jim Davies a Kieron Pepper, nováčkem je pouze Tony Howlett (který nemá nic společného s Liamem, je to pouze shoda příjmení). Jejich pilotní singl "Aim 4", který spíš než elektronikou je prodchnut tvrdými kytarami, by měl vyjít koncem července, videoklip k němu natočil známý provokatér Jonas Akerlund, který už točil klipy pro Madonnu, U2 a samozřejmě i pro Prodigy a mnohé další. Debutové dosud nepojmenované album by pak mělo následovat 25. srpna.

Videoklip si můžete pustit ve formátu Windows Media pro pomalé nebo rychlé připojení. Stejně tak v RealVideu pro pomalé nebo rychlé připojení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY