Connie Campsie se v klipu ke klenotu "It's My Birthday" prochází podél řeky a krmí labutě

25.11.2022 09:54 - Kateřina Spacek | foto: Phoebe Fox

Connie Campsie je londýnská písničkářka, která 4. února 2023 vydá debutové EP "I'm Still Talking To Myself". Na její třetí singl "Sucker" z počátku letošního roku nyní navazuje novinka "It's My Birthday".

Čerstvá skladba otevírá novou životní kapitolu této muzikantky. Je směsicí rozporuplných emocí, které přicházejí s každou oslavou narozenin, a chvílemi zní, jako by se Phoebe Bridgers spojila s kapelou The 1975.

Ve videoklipu, který režíroval Oscar Lang, se Connie za slunného dne prochází podél řeky, krmí labutě a nakonec se u příležitosti toho svého dne opije.

"Je pro mě opravdu těžké napsat přímo veselou skladbu. Chci, aby moje songy byly pravdivé, takže když jsem psala 'It's My Birthday', inspirovala jsem se tím, co jsem v den svých narozenin skutečně dělala. Potulovala jsem se po Londýně a dělala spoustu nesmyslných věcí, které mám ráda. Obvykle brečím a cítím velký tlak na to, abych byla v den svých narozenin veselá, a tak jsem sama sebe prostě vzala na rande," popisuje své nejnovější dílo autorka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY