Ciaran McAuley konečně vydává své debutové album "Permission To Exhale"

05.12.2022 16:20 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

DJ a producent Ciaran McAuley se za posledních pár let vyprofiloval mezi nejúspěšnější irské zástupce trance. Jeho singly duní v předních světových klubech, do svých setů je zařazují jeho kolegové z branže a i on sám začíná být stále vyhledávanějším. Jedna věc mu v portfoliu ale chyběla - autorské album. Nyní si konečně může odškrtnout i tuto položku.

Ciaran McAuley - Permission To Exhale
© Black Hole Recordings
Rodák z Belfastu na svém debutu "Permission To Exhale" pracoval intenzivně téměř tři roky a zařadil na něj úctyhodných šestnáct songů. "To album byla emocionální horská dráha. Skutečná cesta za poznáním sebe sama a zvuků, které uvnitř tak vášnivě cítím. Téměř celý svůj život jsem investoval do hudby a konečně jsem mohl vytvořit desku, což byl vždy můj sen. Byla to dlouhá klikatá cesta plná mnoha vzestupů a pádů, úsměvů a smutku, ale jsem nesmírně hrdý na to, co jsem dokázal," dodává ke své prvotině sám autor.

"V průběhu let se můj zvuk vyvíjel od jemnějšího progresivního trance k povznášejícím, energickým věcem, které na albu můžete slyšet. Cítím, že je to dokonalý odraz toho, jak jsem vyrostl jako člověk, ale co je důležitější, i jako umělec," uzavírá téma nové nahrávky Ciaran, který si na natáčení pozval i pár hostů, mezi kterými najdeme jména jako Roger Shah, Audrey Gallagher, Susie Ledge nebo Clara Yates.

Vydání alba, které si můžete poslechnout či stáhnout zde, doprovází i vydání singlů "On An Ocean" a "You're Never Alone", jejich videa najdete pod článkem. Pokud stále patříte mezi sběratele fyzických nosičů, album si exkluzivně můžete zakoupit v internetovému shopu vydavatele. Pro ještě lepší představu o obsahu přikládáme i odkaz na speciální set, který McAuley nedávno odehrál v pořadu "A State Of Trance" Armina van Buurena.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY