Arctic Monkeys to v klipu "I Ain't Quite Where I Think I Am" roztáčejí na pódiu

19.10.2022 11:13 - Jiří V. Matýsek | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Očekávaná studiovka Arctic Monkeys vychází už tento pátek (21. října) a kapela z britského Sheffieldu servíruje posluchačům další singl. Tentokrát konečně došlo na píseň "I Ain't Quite Where I Think I Am". Proč konečně? Protože tohle byla skladba, kterou z nového alba Opice zahrály naživo jako první, a čekalo se tak, že bude i pilotním singlem. Nakonec se po ní na čas zavřela voda a přednost dostaly "There'd Better Be A Mirror Ball" a "Body Paint".

Výše zmíněné songy z nového alba, které si formace daruje ke dvaceti letům na scéně, doprovázely snové, výrazně stylizované videoklipy. "I Ain't Quite Where I Think I Am" je podaná jinak, jedná se o koncertní záznam. Vedle uměřeného herectví a spíše introvertní nálady obou předchozích snímků tu tak dojde i na větší pohyb muzikantů a výraznější gesta frontmana Alexe Turnera. Ostatně skladba, kterou kupředu pohání hybný groove, k tomu sama vybízí.

Album "The Car" bude sedmou studiovou deskou Arctic Monkeys a navazuje na čtyři roky staré album "Tranquility Base Hotel & Casino". Už nyní si ji můžete - na CD, vinylu nebo kazetě - předobjednat v e-shopu musicserveru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY