Robbie Williams si v životopisném seriálu od Netflixu zahraje sám sebe

04.10.2022 16:45 - Kateřina Spacek | foto: Leo Baron

Loni v únoru se začalo šuškat o tom, že Robbie Williams se dočká biografického filmu. Nyní jsou známé podrobnosti. Několikadílný seriál Netflixu, který má být uveden v roce 2023, je popisován jako "nefiltrované, hloubkové zkoumání globální ikony a rozeného baviče" a bude se zabývat vrcholy i pády zpěvákovy třicetileté kariéry jako člena skupiny Take That i jako sólového umělce.

Životopisný snímek s názvem "Better Man" se začal natáčet na začátku tohoto roku v Melbourne pod vedením režiséra filmu "The Greatest Showman" Michaela Graceyho. Williams v něm bude hrát sám sebe, jeho mladší verzi ztvární britská hvězda Jonno Davies.

Podle tiskové zprávy se dokument bude zabývat životem tohoto nespoutaného umělce, který se během své kariéry pohyboval pod drobnohledem médií a musel se vypořádat s obdivem a závislostí, profesními a osobními rozchody, opětovným shledáním, zotavením, ale i dopadem, který to všechno mělo na jeho duševní zdraví.

Série mimo jiné nabídne i řadu intimních, dosud neviděných archivních materiálů, Gracey slibuje exkluzivní přístup ke zpěvákovi, který odhalí jeho komplikovaný charakter utvářený posledními třemi dekádami.

Začátkem tohoto měsíce Robbie Williams zveřejnil skladbu "Lost" ze svého pětadvacátého alba "XXV", které vyšlo 9. září. Kolekce obsahuje mimo jiné také přepracované verze písní "Angels", "Eternity" a "The Road To Mandalay".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY