V novom klipe letného hitu Eltona Johna a Britney Spears "Hold Me Closer" interpretov neuvidíte. Zato je plný tanca a farieb

29.09.2022 16:16 - Juraj Gažmerčík | foto: Universal Music International

Videoklip k letnému hitu "Hold Me Closer" od Britney Spears a Eltona Johna vyšiel v utorok. Vizuálu prerobenej Johnovej klasiky "Tiny Dancer" zo začiatku sedemdesiatych rokov sa režisérsky chopil Tanu Mainu, známy tiež vďaka spolupráci s Harrym Stylesom na piesni "As It Was" či "Montero" od Lil Nas X.

"Keď som sa púšťal do práce na videoklipe, vedel som, že očakávania fanúšikov budú veľké," uviedol Muino. "S touto zodpovednosťou som musel urobiť niečo iné, nezvyčajné. Vizuálna stránka musela byť skrátka iná. Tanec musel byť progresívny, aby zdvihol obočie, a chcel som, aby Elton a Britney boli hrdí."

Klip začína v Mexico City s tanečníkmi v modrých a žltých šatách, ktorí majú byť akousi reflexiou "ľudského objatia, nádherne zachytávajúceho nesmierny pocit intimity, tak chýbajúcej kvôli chaosu a nepokoju v nedávnej dobe," uvádza sa v oficiálnom opise k videu.

Singel "Hold Me Closer" vyšiel koncom tohto augusta, a je prvým hudobným počinom Britney Spears od času, keď ju súd zbavil opatrovníctva, ktoré nad ňou vykonával jej otec.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY