Kapitán Demo miluje auta. Doslova - v klipu "Velkej zlatej Benz" se s jedním oženil

01.10.2022 11:25 - Hana Bukáčková | foto: Alma Matters

Kapitán Demo vloni vydal album "Mistr Světa Všeho". Témata na něm zrcadlí autorův humor, ostrý rým a lásku k penězům. Dlouho očekávaný křest se uskuteční 13. 5. 2023 v O2 areně. Ale než se tak stane, představuje tento svérázný muzikant další hitovku z této nahrávky. Nyní se pomyslně přesunul z Lidlu, který rozezněl hymnou "Hlas Lidlu", k prestižnější značce.

Stále jsme zůstali u německého brandu. Nyní vyznává lásku světoznámému Mercedesu. "Já už jsem si v životě všechno splnil, ale jediný, co jsem pořád odkládal, byla svatba. Dnes žijeme ve 21. století, tak stejně jako se můžou brát osoby stejného nebo podobného pohlaví, tak se můžou oženit a vdát i stroje, budovy nebo věci. Já jsem si vzal to nejkrásnější auto na světě a má to hned několik výhod: za a) do ničeho mi nekecá, za b) nemusel jsem s ním podepisovat předmanželskou smlouvu, za c) až mě začne srát, tak ho vyměním za mladší a nemusím nikomu nic vysvětlovat," pochvaluje si Demo choť.

Vtipné video se Zlatanem (jak se vůz jmenuje) režíroval tradičně Givinar Kříž, za kamerou stál Sláva Pecháček. Natáčelo se mimo jiné i na pražské Náplavce. Krom vtipných gest a obratů nechybí ani narážka - dotazy na Brno a Boha. Výsledek je daleko lepší než óda na supermarket.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY