MTV zveřejnilo necenzurovanou verzi "Supermodel" od Måneskin, Victoriiny bradavky se ale nedočkáte

10.09.2022 14:55 - Honza Balušek | foto: MTV

Po letošním předávání MTV Video Music Awards se na hudební stanici snesla vlna nespokojenosti od fanoušků italské kapely Måneskin, která během večera předvedla svůj aktuální singl "Supermodel". Velkou část performance totiž kamery nezabíraly její členy, ale bavící se publikum. Důvodem bylo to, že basistce Victorii De Angelis během show spadlo tričko a ona pak přítomné diváky bavila nejen svou hrou na nástroj, ale také pohledem na svá nijak nezahalená prsa.

Stanice se nyní rozhodla příznivce skupiny potěšit necenzurovanou verzí vystoupení, pokud se ale voyersky těšíte na polonahou Victorii, máte smůlu. Muzikantka má sice v novém sestřihu písničky mnohem více prostoru, bradavku ale MTV samozřejmě rozostřilo.

Je taky více než jasné, že ze strany De Angelis šlo spíše o promyšlený tah. Nejenže si po chvíli své nahé hraní šla užít do kotle mezi fanoušky, navíc je známá tím, že běžně vystupuje pouze s přelepkami na bradavkách, a na internetu najdete dostatek fotek z koncertů, kde hraje do půl těla svlečená. Při berlínské Lollapalooze si dokonce polonahá zasurfovala na hlavách fanoušků - a přitom stále hrála na basu.

Mimochodem, pamatujete si, když podobná wardrobe malfunction (česky velmi volně přeloženo jako šatní závada) na několik let zničila kariéru Janet Jackson? A ta přitom na rozdíl od své italské kolegyně měla přes ňadro velkou hvězdu, takže bradavka nebyla vůbec vidět. U Måneskin něco podobného zcela určitě nehrozí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY