POST-IT startují novou éru s pátým členem a zvou na pražský koncert

28.08.2022 16:21 - Jiří V. Matýsek | foto: Dáša Malinová

Vršovičtí POST-IT, nepřehlédnutelné jméno domácí klubové scény, se na scéně pohybují už přes dvacet let. V roce 2012 sice přerušili svou činnost, po pěti letech se ale vrátili na pódia a svůj návrat završili v roce 2019 ípíčkem "Co tě neposílí, to tě zabije". Jenže pak přišel covid a nový materiál se nedočkal pořádného koncertního provětrání. Ta správná chvíle přišla až nyní - už na 2. září kapela připravila speciální set, který se uskuteční na Gauči ve Stromovce v Praze. Jako host vystoupí formace Checkpoint.

"Jsme v nejlepší formě, v jaké jsme kdy byli," uvedl frontman crossoverových POST-IT Czenda. "A rád bych dodal, že my rozhodně nepatříme do starýho železa. A to si všichni zapamatujte." Kapela premiérově odehraje vystoupení s novým, pátým členem sestavy a navíc tak, jak fanoušci své oblíbence doposud nikdy neslyšeli. Dojde na songy z úspěšných alb "Sektor 10" a "Ideál", ale také z nového EP, a to v úplně čerstvé koncertní aranži.

Jste zvědaví, kdo je oním tajemným novým členem POST-IT? Tak zamiřte v pátek 2. 9. na Gauč ve Stromovce. Začíná se v sedm hodin večer a vstupenky v ceně 250 Kč budou k dispozici výhradně na místě konání.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY