Elton John a Britney Spears chystají duet "Hold Me Closer". Na obalu jsou oba jako malí

21.08.2022 17:53 - Nikola Růžičková | foto: Getty Images

Elton John a Britney Spears ukázali přebal ke svému připravovanému duetu, který ponese název "Hold Me Closer" a vyjde 26. srpna. Na titulním obrázku jsou fotografie z jejich dětství.

"Britney byla minulý týden ve studiu v Beverly Hills s Eltonem na supertajném nahrávání, které probíhalo pod dohledem producenta Andrewa Watta," svěřil magazínu Page Six anonymní zdroj a popsal skladbu jako neuvěřitelnou.

K songu se vyjádřila také Paris Hilton, dlouholetá přítelkyně Britney. "Píseň bude ikonická, slyšela jsem ji před pár dny na Ibize a je to... je to šílené," sdělila během rozhovoru pro Paul Voor Je Neus.

Poslední album Eltona Johna "The Lockdown Sessions" z loňského roku bylo významných duetů plné, spolupracovaly na něm například Miley Cyrus, Stevie Nicks, Dua Lipa nebo Nicki Minaj.

Zatím stále aktuální studiovka Britney Spears "Glory" vyšla v roce 2016. V roce 2020, při příležitosti svých 39. narozenin, ji zpěvačka připomněla reedicí, na niž zařadila novou skladbu "Swimming In The Stars". Před časem na svém instagramu zveřejnila video, v němž zpívá kousek svého debutového singlu "Baby One More Time". "Svůj hlas jsem nesdílela extrémně dlouho, možná až příliš dlouho," napsala.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY