- musicserver.cz">

Melanie C: "Comeback Spice Girls? Je to moje přání číslo jedna"

25.09.2022 18:22 - David Věžník | foto: Virgin Records

Melanie C přinesla aktuální informace týkající se případné další(ch) show její kdysi domovské skupiny Spice Girls. Bohužel pro fanoušky jsou to spíše prázdné informace.

"Tak ráda bych řekla, že koncerty budou. Bohužel nemůžu. Chceme vystupovat, ale ještě to zkrátka není nachystané," svěřila se Sporty Spice ve čtvrtek v rozhovoru pro rozhlasovou stanici BBC Radio 2 a dodala: "Neustále jednáme a pracujeme na tom, abychom všecko zajistili tak, aby to fungovalo. No, je to moje přání číslo jedna."

Ikonický girlband devadesátých let opět vyrazil na pódia po jedenácti letech nečinnosti v roce 2019. Čtveřice (comebacku se nezúčastnila Posh Spice Victoria Beckham) odehrála několik olbřímích koncertů v Británii a Irsku.

U příležitosti čtvrtstoletí existence se další rok mělo uskutečnit celosvětové turné (a to snad i s Victorií), do příprav však hodil vidle covid-19. Baby Spice Emma Bunton se tehdy nechala slyšet, že si je jistá, že Spajsky se vrátí na pódia hned, jak pandemie skončí. Na finální potvrzení ale fanoušci a fanynky stále čekají.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY