Od Turnstile odešel kytarista a zakládající člen Brady Ebert

17.08.2022 10:11 - Ondřej Kocáb | foto: Abbie Shipperley

Americká hardcore-punková parta Turnstile, jež se poslední měsíce těší rostoucí popularitě po celém světě, se rozloučila s kytaristou a jedním ze zakládajících členů Bradym Ebertem. Skupina o události informovala prostřednictvím sociálních sítí.

V oficiálním, lehce strohém prohlášení stojí: "Jsme velice vděční za společně strávený čas. Naše láska k němu bude pokračovat a všichni mu přejeme ten nejlepší možný posun vpřed."

Brady Ebert kapelu založil v roce 2010 spolu se zpěvákem Brendanem Yatesem a dalším kytaristou Seanem Cullenem, jenž byl nedlouho poté nahrazen Patem McCrorym. Trio pak doplnili basák Franz Lyons a bubeník Daniel Fang.

Ebert hrál na všech třech řadovkách Turnstile. Jejich debut "Nonstop Feeling" vyšel v roce 2015, po něm formace podepsala smlouvu s labelem Roadrunner Records a v roce 2018 u něj vydala kolekci "Time & Space". Prozatím nejúspěšnější nahrávkou je však "Glow On" z minulého roku, která se dostala v americkém albovém žebříčku až na třicátou příčku. Během nedávných koncertů nahradil bývalého kytaristu Greg Cerwonka z Take Offense.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY