Ozzy Osbourne se vrátil na pódia. Na závěrečném ceremoniálu Commowealth Games zahrál s Tonym Iommim "Paranoid"

10.08.2022 19:14 - Jiří V. Matýsek | foto: NME

Obrovské překvapení čekalo plný stadion v Birmighamu v průběhu závěrečného ceremoniálu Commonwealth Games. Jako tečku si totiž organizátoři připravili pro návštěvníky vystoupení dvojice tamních rodáků, nikoho menšího než exčleny Black Sabbath Ozzyho Osbourna a Tonyho Iommiho. V doprovodu bubeníka Tonyho Cluefuse a basáka Adama Wakemana si střihli hitovku "Paranoid".

Pro Osbourna to byl návrat na pódia po sérii vleklých zdravotních problémů, zejména covidu a červnové operaci páteře. Ta očividně dopadla nad očekávání dobře - prošedivělý Princ temnot je na pódiu viditelně spokojený. Usměvavý, nadšený, skáče do rytmu a je prostě v pohodě. Skvělou kulisu muzikantům dělá nejen množství ohňů a pyrotechniky, ale hlavně nadšený dav. Na záznam stanice BBC se podívejte níže.

Ozzy Osbourne naplánoval na září své další studiové album s názvem "Patient Number 9". Objeví se na něm i Iommi a také Eric Clapton, Zakk Wylde či Jeff Beck. Novinka vyjde 9. září a vy si ji už teď můžete předobjednat na e-shopu musicserveru. Svou sbírku desek zde můžete doplnit i o některý z dalších titulů tohoto muzikanta.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY