Emma Hewitt se vrací s dojemným singlem "Into My Arms". S tanečním remixem jí pomohl Markus Schulz

10.08.2022 07:58 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

I když australskou zpěvačku Emmu Hewitt poslední roky pravidelně slýcháme v singlech mnoha předních trancových DJů a producentů, svůj poslední autorský song vydala před dlouhými devíti lety. Nyní je konečně zpět s novinkou "Into My Arms".

"Při psaní této písně jsem byla oddělena od mnoha milovaných lidí, kteří žijí v jiných částech světa. Jak se propast mezi časem a vzdáleností zvětšovala, začala jsem uvažovat, kdy nebo dokonce jestli se s některými z těchto lidí v tomto životě ještě znovu sejdu," svěřila se Emma. Skladbu "Into My Arms" napsala u piana během covidové pandemie, v době, kdy byla izolována od svých nejbližších.

Mrazivá balada zaujme především silnou melodií, velmi křehkým zpěvem a dojemným refrénem. Ovšem vzhledem k tomu, že rádia zpravidla upřednostňují spíše svižné, chytlavé melodie, vznikla i mainstreamová, taneční úprava. O její produkci se postaral osvědčený německý DJ a producent Markus Schulz, s nímž Emma Hewitt v minulosti již taktéž spolupracovala. Obě verze mají i své klipy, na oba se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY