Na koncertě skupiny Mirror spadla na tanečníky velkoplošná obrazovka, jeden bojuje o život

01.08.2022 21:59 - Nikola Růžičková | foto: Getty Images

Přímo během vystoupení populární chlapecké skupiny Mirror spadla na jednoho z tanečníků televizní obrazovka. Před zraky tisíců diváků se zřítila přímo na jednoho z členů, poté odrazem dopadla na dalšího. Koncert byl ihned zastaven a diváci požádáni, aby v klidu opustili arénu.

Hongkongská policie potvrdila, že dva z tanečníků byli vážně zraněni a hospitalizováni v místní nemocnici. Podle South China Morning Post jeden z nich bojuje o život na jednotce intenzivní péče, druhý byl stabilizován. Několik návštěvníků utrpělo šok. Někteří z nich zachytili osudný moment na mobilní telefony, dovolujeme si upozornit, že níže přiložené záběry jsou drastické.

K nešťastné události došlo na čtvrtečním koncertě skupiny v Hong Kong Coliseum. Vedení města nařídilo pozastavit turné, dokud se na ostatních místech neprovedou bezpečnostní kontroly. "Jsem šokován touto událostí, chci vyjádřit soustrast zraněným a doufám, že se brzy uzdraví. Dohlédnu na to, aby byl incident důkladně prošetřen," vyjádřil se správce města John Lee.

Skupina je v Hongkongu velice populární a často se jí připisuje oživení tamní pop music, její členové patří mezi nejznámější celebrity v regionu. Kapela vznikla v roce 2018 a od té doby sklízí obrovský úspěch po celé Asii.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY